Quarantine Pillow Challenge Akımı Yayılmaya Devam Ediyor - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

8 Nisan 2020 Çarşamba

Quarantine Pillow Challenge Akımı Yayılmaya Devam Ediyor

Quarantine Pillow Challenge Akımı Yayılmaya Devam Ediyor - Kurgu Gücü
Quarantine Pillow Challenge Akımı Yayılmaya Devam Ediyor
Son günlerde insanlar corona virüs nedeniyle evlerine hapsolunca garip garip şeyleri akım haline getirmeye başladı. Bunlardan bir tanesi de Quarantine Pillow Challenge akımı oldu. Bu akıma yediden yetmişe milyonlarca kişi ayak uydururken ünlüler de akıma eşlik ediyor. Bu akıma özellikle yarı çıplak şekilde poz vererek katılan Şeyma Subaşı dikkatleri üzerine çekti. Peki Quarantine Pillow Challenge akımı ne demek? Quarantine Pillow Challenge nasıl yapılır? İşte karşınızda yastık ve kemer ile yapılan garip akım...


Hepimiz malum nedenlerden dolayı evlerimizden dışarı çıkmıyoruz. Bu da garip garip akımlara neden oluyor diyebiliriz. Yastık ve kemer ile resim çekinmeyi akım haline getiren milyonlarca insan Quarantine Pillow Challenge akımını resmen sosyal medyada popüler hale getirdi. Daha önce Enis Arıkan'ın bu garip akıma katıldığı ve en son bomba olarak Şeyma Subaşı'nın yarı çıplak olarak Quarantine Pillow Challenge akımına katılması üzerine bu garip akım daha da bir popüler hal aldı..

Quarantine Pillow Challenge Akımına Katılan Ünlüler ve Daha Fazlası

Şeyma Subaşı Quarantine Pillow Challenge akıma yarı çıplak katıldı.
Quarantine Pillow Challenge Akımı Yayılmaya Devam Ediyor

Şeyma Subaşı

Enis Arıkan'da Quarantine Pillow Challenge akıma katıldı.

Eda Taşpınar'da Quarantine Pillow Challenge akıma katıldı.


Dila Tarkan'da Quarantine Pillow Challenge akımına katıldı.





Gün geçmiyor ki bir garip akım daha çıkmasın.. İşte konumuzda sizlere son günlerin popüler akımı Quarantine Pillow Challenge hakkında birkaç bilgi ve görsel paylaştık. Paylaşılan görseller herkese açık olan sosyal medya hesaplarından alınmıştır ve doğacak sorunlardan kurgu gücü sitesi sorumlu değildir.

İlginizi Çekebilir
1- Netflix'in Love 101 - Aşk 101 Adlı Yapımına Tepkiler Yağıyor
2- 20 Yaş Altı Sokağa Çıkma Yasağı Kuralları ve Cezası
3- Twitter Çöktü mü? Twitter'dan İlk Açıklama Geldi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..