Zebun Film İncelemesi: 2020 Türk Korku Filmi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

9 Nisan 2020 Perşembe

Zebun Film İncelemesi: 2020 Türk Korku Filmi

Zebun Film İncelemesi: 2020 Türk Korku Filmi - Kurgu Gücü
Zebun Film İncelemesi: 2020 Türk Korku Filmi
Türk yapımı filmler 2020 senesinde de hızla vizyona girmeye devam ederken vizyona girmeye hazırlanan Zebun filmi de merakla beklenen filmlerin başında geliyor. Peki korku dolu Zebun filmi ne zaman vizyona girecek, oyuncuları kimler, yönetmeni ve senaristi kimdir? İşte Zebun filmi hakkında tüm detaylar konumuzda..


18 Eylül 2020 tarihinde vizyona girmeye hazırlanan ve korku filmleri türünde yerini alan Zebun, adını 2020 filmleri arasına yazdıracak. Filmin yönetmen koltuğunda Mesut Erbaş ile Hakan Yusufoğulları otururken oyuncu kadrosunda ise Hakan Akgün, Sema Şimşek ve Almina Kahraman gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunu ise yine yönetmen koltuğunda oturan isimler kaleme almıştır.

Zebun Film Oyuncuları

Filmin oyuncu kadrosu ise fazla kişiden oluşmuyor. İşte Zebun filmi oyuncu kadrosu şu şekilde; Hakan Akgün, Sema Şimşek, Almina Kahraman ve Murat Ercanlı..

Bakınız = Korku Filmleri: Ruhlar Bölgesi 4 Son Anahtar 2018 Film İncelemesi

Zebun Film Konusu

Zaten Türk korku filmleri dendiğinde genelde benzer konular ortaya çıkıyor. Bu filmde ise görmekte olduğu halüsinasyonlar sonrasında hayatı altüst olan genç bir adamın başından geçen olayları konu olarak işlemiştir. Kenan, çalıştığı iş sektöründe oldukça başarılı bir insanıdır. Küçük kızı ve eşi Esma ile de oldukça güzel bir hayat sürmektedir. Günlerden bir gün bir iş gezisine gider ve döndüğünde ise bazı tuhaf şeylere şahit olur. İlk başlarda gördüğü bu tuhaflıklara anlam vermese de oldukça yoğun bir iş ortamı olduğu için bu tür şeyler olduğunu düşünür. Tabi bir süre sonra halüsinayon görmeye başlandığı ve artık hayatının kontrolünü sağlayamadığını gördüğü andan itibaren bütün olanları yakın arkadaşı Burak'a anlatır. Bunun üzerine yakın arkadaşı Burak, Kenan'a ilk önce bir Psikologa görünmesi ve bunun işe yaramaması üzerine hocaya görünmesini tavsiye eder. Tabi artık işler Kenan için eskisi gibi olmayacaktır ve bu kabustan kurtulmak için gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Yine aynı senaryo da bir korku filmi daha karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Zebun vizyona tarihi ne zaman, oyuncuları kimlerdir, konusu nedir, yönetmeni gibi detaylardan konumuzda bahsettik. Sizlerde film hakkında fikirlerinizi konumuz altında yorum olarak belirtebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
1- Araf 4: Meryem Film İncelemesi
2- Lanetli Gözyaşları Film Konusu, Oyuncuları: 2019 Korku Filmleri
3- Garez Film İncelemesi: 2020 Korku Filmleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..