Survivor Nisa Bölükbaşı Kimdir, Kaç Yaşındadır, Hayatı? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

9 Nisan 2020 Perşembe

Survivor Nisa Bölükbaşı Kimdir, Kaç Yaşındadır, Hayatı?

Survivor Nisa Bölükbaşı Kimdir, Kaç Yaşındadır, Hayatı? - Kurgu Gücü
Survivor Nisa Bölükbaşı Kimdir, Kaç Yaşındadır, Hayatı?
Sosyal medyanın dilinde bu seferde Survivor yarışmacıları arasında yer alan Nisa Bölükbaşı var. Dikkat çekmesinin nedeni ise başarılı performans göstermesi desek doğru olacaktır. Bu nedenle de Survivor izleyenler acaba Nisa Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında? şeklinde soruları merak ediyor.


Survivor ilk çıktığı günden beridir oldukça izlenme kitlesi oluşturan bir yarışma halini aldı. Özellikle her hafta Gönüller Takımı ile Ünlüler Takımı arasında büyük bir rekabet yaşanıyor ve hangi takımını galip geleceği merak ediliyor. İşte Nisa Bölükbaşı da Survivor 2020 de oldukça başarı biri olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Peki Nisa Bölükbaşı kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir?

Gönüllüler Takımı ile Ünlüler Takımı arasında yaşanan mücadelenin ortaya konduğu Survivor yarışmasının bu seneki Gönüller Takımında yer alan Nisa Bölükbaşı, favori olan isimler arasında ye alıyor. Nisa Bölükbaşı Prag'da dünyaya gelmiştir ve 2 Temmuz 1998 doğum olmasıyla dikkat çekiyor. Gelin Nisa Bölükbaşı'nın hayatını biraz daha inceleyelim.

SURVİVOR NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

Survivor'un favori isimleri arasında yer alan Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da gözlerini dünyaya açtı.. Daha 3 aylıkken annesiyle beraber yüzmeye başlayan Nisa, ilerleyen sürede yalnız yüzmeye başladı ve 6 yaşına geldiğinde Çek Cumhuriyeti'nde en iyi takımlardan birinde yüzme hayatını sürdürdü. Ayrıca yine aynı sene içerisinde profesyonel olarak kayak yapmaya davet edilmesine rağmen, dağların Prag'a uzak olmasından dolayı bunu kabul edemedi. Daha sonra 8 yaşında geldiğinde profesyonel olarak hem single hem de çiftler teniste oynayan Nisa Bölükbaşı, Prag tenis kulübü Cibulka'da 15 yaşına kadar oynadı..

Bakınız = Barbara Palvin Kimdir, Kaç Yaşındadır, Nerelidir ve Hayatı?

15 yaşında yüzmeyi bırakan Survivor Nisa, yüzme hoca olarak yoluna devam etti. Bireysel spordan bir andan takım sporu olan voleybola geçiş yaptı. Oynadığı takımın en küçüğü olmasına rağmen libero oynadı. 2018 senesine geldiğinde voleybol Çek Cumhuriyeti U20 kategorisinde ikincilik elde etmeyi başaran Nisa, aynı sene içerisinde mimarlık okumaya başladı. Bunun üzerine de mecburen voleybol hayatını bırakma kararı aldı. Şimdiler Survivor Gönüller Takımında yer alan ve yarışmayı kazanması beklenen isimlerden olan Nisa Bölükbaşı, hobi olarak bisiklet, kış ve yaz pateninin yanı sıra snowboard gibi sporlara gitmektedir.

Evet değerli Kurgu Gücü takipçileri, sizlere Survivor Nisa kimdir, kaç yaşında? gibi merak ettiğiniz soruların yanıtının yanı sıra Nisa Bölükbaşı'nın hayatı hakkında merak edilen birçok detayı konumuz içerisinde hazırladık.. Peki Nisa Bölükbaşı Survivor'u kazanabilecek mi? Konumuz altında yorum olarak belirtebilirsiniz.



İlginizi Çekebilir
1- Acun Ilıcalı Survivor 2019 Ne Zaman Başlayacak Açıklamasını Yaptı
2- Aklınızı Başınızdan Alacak En İyi 300 Bilim Kurgu Filmi İzle
3- Megan Fox Kimdir, Kaç Yaşındadır, Nerelidir ve Hayatı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..