Sokağa Çıkma Yasağı Getirilen 31 İl - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

10 Nisan 2020 Cuma

Sokağa Çıkma Yasağı Getirilen 31 İl

Sokağa Çıkma Yasağı Getirilen 31 İl - Kurgu Gücü
Sokağa Çıkma Yasağı Getirilen 31 İl
İçişleri Bakanlığınca bu geceden, 12 Nisan saat 24.00'e kadar 30 büyükşehirle Zonguldak'ta, il sınırları içerisinde sokağa çıkma yasağı getirildi. Peki hangi illere sokağa çıkma yasağı getirildi? İşte detaylar...

İçişleri Bakanlığı, 10.04.2020 tarihi saat 24:00 ile 12.04.2020 tarihi saat 24:00 arasında Büyükşehir statüsündeki 30 ilimiz olan Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van ile Zonguldak il sınırları içinde bulunan tüm vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları yasakladı.

Bakanlıktan yapılan bilgilendirme doğrultusunda yukarıda belirtilen Büyükşehir statüsünde olan iller önümüzdeki 2 gün boyunca sokağa çıkamayacak..

Muhtemelen haftasonu diye insanlar kendilerini sokağa atmasın diye yapılan bir uygulama olduğunu düşünüyoruz. Doğru bir karar fakat bu en az 1 hafta olsaydı daha iyi olurdu.. Ayrıca, Bakanlık tarafından saat 22.15'te valiliklere konuya ilişkin ek genelge gönderilerek, kararın detayları paylaşılacak.

İlgili Konular
1- 20 Yaş Altı Sokağa Çıkma Yasağı Kuralları ve Cezası
2- Netflix'in Love 101 - Aşk 101 Adlı Yapımına Tepkiler Yağıyor
3- 2020 Bedelli Askerlik Celp ve Sevk işlemleri Ertelendi

Devamı  geliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..