The Platform Filmi - El Hoyo Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

10 Nisan 2020 Cuma

The Platform Filmi - El Hoyo Film İncelemesi

The Platform Filmi - El Hoyo Film İncelemesi - Kurgu Gücü
The Platform Filmi - El Hoyo Film İncelemesi
Orijinal adı El Hoyo olan The Platform, netflix yapımı filmlerden bir tanesi olması hem de verdiği mesajlardan dolayı oldukça ilgi duyulan bir film diyebiliriz. Peki The Platform ne gibi mesajlar veriyor, oyuncuları kimler, konusu nedir, yönetmeni kimdir, ne zaman vizyona girmiştir? İşte tüm detaylar The Platform film incelemesi adı altında sizlerle...


21 Şubat 2020 tarihinde Tayvan'da vizyona giren film, İspanya yapımıdır. Bilim kurgu filmleri ve korku filmleri türünde sunulan filmin yönetmen koltuğunda daha önce kısa filmleriyle tanınan ve ilk uzun metrajlı filmi olan Galder Gaztelu-Urrutia oturmaktadır. 1 saat 34 dakika süreye sahip olan film 2020 filmleri arasında yerini alırken Iva Massague, Zorion Eguileor ve Antonia San Juan gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduruyor. Senaryosunu David Desola ile Pedro Rivero'nun kaleme aldığı filmin yapımcılığını ise Ma Angeles Hernandez üstlenmiştir.

The Platform Film Oyuncuları

Filmde Goreng rolünü Ivan Massague, Trimagasi rolünü Zorion Eguileor ve Imoguiri rolünü ise Antonia San Juan canlandırmıştır. Ayrıca filmde Algis Arlauskas, Emilio Buale, Alexandra Masangkay, Miriam Martin ve Mario Pardo gibi isimlerde yer almıştır.

Bakınız = Keanu Reeves'lı Matrix 4 Ne Zaman Vizyona Girecek?

The Platform Film Konusu

Dikey olarak hazırlanmış bir hapishanede geçen bir filmdir. Her hücrede iki tane mahkumun kaldığı bir hapishanede, yemek gün içerisinde sadece bir defa en üst kattan aşağıya doğru gönderiliyor. Üst katta yer alan mahkumlar günde sadece bir defa gönderilen yiyecek ulaşmak için çabalarken, alt katlarda yer alan mahkumlar ise gün geçtikçe açlıkla baş etmek zorundadır ve bu nedenle de daha çok vahşileşmeye başlarlar. Günlerden bir gün Goreng adındaki bir adam gözlerini hapishanenin 33. katında açar ve hapishanenin kurallarını oldukça iyi bilen Trimagasi ile birlikte yiyeceğe ulaşabilimek için oldukça zorlu bir mücadele içine girer.

Filmi araştırırken okuduğum yorumlar doğrultusunda filmin oldukça fazla mesaj içerdiğidir. Ayrıca 2. filmi çıksın diye de sonunun yarım bırakıldığı belirtiliyor. Filmi iki gün önce izleme fırsatı buldum ve aslında gayet kaliteli olduğunu beraberinde gerçekten ince mesajların verildiği fakat sonunu manasız bulduğum bir film oldu diyebilirim. Sonundan bahsetmeyeceğim izleyin de görün spoiler olmasın. Filmin verdiği mesajlar içinde ise insanların bencil, kendini düşünen ve en üst kademede yer alan insanların her zaman alt kademedekileri umursamadığını gösteriyor... Sizlerde filmi izlediyseniz film hakkında fikirlerinizi konu altında yorum olarak belirterek izleyecek olanlara fikir sağlamış olabilirsiniz. Bu konumuzda sizlere The Platform film konusu, oyuncuları, vizyon tarihi, yönetmeni kimdir? gibi detayları paylaştık..

İlginizi Çekebilir
1- Denek 7 Hd Film İzle: 2015 Bilim Kurgu Filmleri
2- Başlangıç - Inception Konusu, İncelemesi
3- Shailene Woodley'li Endings, Beginnings Film İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..