Bold Pilot Şampiyon Filmi İncelemesi - Halis Karataş Filmi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

17 Mayıs 2020 Pazar

Bold Pilot Şampiyon Filmi İncelemesi - Halis Karataş Filmi

Bold Pilot Şampiyon Filmi İncelemesi - Halis Karataş Filmi - Kurgu Gücü
Bold Pilot Şampiyon Filmi İncelemesi - Halis Karataş Filmi
Dram filmleri içinde gerçek hikayeden esinlenerek çekilen Türk filmlerinden bir tanesi olan Bold Pilot Şampiyon filmi oldukça ilgi çekmiş ve izlenmiştir. Peki Bizim İçin Şampiyon oyuncuları kimlerdir? İşte sizler için Bizim İçin Şampiyon konusu da dahil olmak üzere film hakkındaki tüm detaylar film incelemesinde.


Dram filmleri ile biyografik filmler türünde yer alan Bold Pilot filmi yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız oturuyor. 6 Aralık 2018 tarihinde vizyona giren film, tam tamına 2 saat 9 dakikalık süreye sahiptir. Ekin Koç, Farah Zeynep Abdullah ve Fikret Kuşkan gibi isimlerin yer aldığı filmin senaryosunu Serkan Yörük ile Ahmet Katıksız kaleme alırken, film gerçek hayatta yaşanmış bir olayı ele almıştır. Müzik bestecisinin Toygar Işıklı olduğu filmin yapımcılığını ise Fatih Aksoy, Pelin Diştaş ve Kerem Çatay birlikte üstlenmiştir.

BİZİM İÇİN ŞAMPİYON FİLMİ OYUNCULARI

Bold Pilot Şampiyon Filmi İncelemesi - Halis Karataş Filmi - Kurgu Gücü
Bold Pilot Şampiyon Filmi İncelemesi - Halis Karataş Filmi
Filmin başrollerin arasında yer alan ve gerçek hayattaki Halis Karataş'ı canlandıran kişi Ekin Koç olurken, Begüm Ataman karakterini Farah Zeynep Abdullah canlandırmıştır. Beraberinde Özdemir Ataman rolünü Fikret Kuşkan, Meral Ataman rolünü Sibel Taşçıoğlu, Hasan Karataş rolünü Ali Seçkiner Alıcı, Yaşar rolünü Serkan Ercan, Mümin Çılgın rolünü Erdem Akakçe ve Gülağa rolünü ise Sekvan Serinkaya canlandırmıştır.

Bakınız = Nicole Kidman'lı The Others - Diğerleri Film İncelemesi

BİZİM İÇİN ŞAMPİYON FİLMİ KONUSU

Bold Pilot Şampiyon Filmi İncelemesi - Halis Karataş Filmi - Kurgu Gücü
Bold Pilot Şampiyon Filmi İncelemesi - Halis Karataş Filmi
Efsane yarış atı Bold Pilot vasıtasıyla bir araya gelen Halis Karataş ile Begüm Ataman arasında yaşanmış olan büyük aşk hikayesinin konu edildiği film, gerçek hikayeden uyarlanmıştır. Türk atçılığın oldukça önemli isimlerinden bir tanesi olan Özdemir Ataman, atları arasında değerli bir at olan Bold Pilot vardır. Bu at, at yarışı ile ilgilenmeyen insanların bile sevgisini kazanmayı başaran bir attır. Jokey Halis Karataş ile Bold Pilot ikilisi asla unutulmayacak başarılara imza atmıştır. Bu efsane ikilinin 1996 senesinde yarıştığı Gazi Koşusu'nda başardıkları 2:26:22 saniyelik rekorunu günümüzde de hala geçen yoktur. Ayrıca Bold Pilot, at yarışı dışında büyük bir aşk hikayesinin yaşanmasına vesile oldu. Bu aşk Halis Karataş ile Begüm Ataman arasındaki büyük aşktır. Filmde hem Bold Pilot efsanesi hem de Halis Karataş ile Begüm Karataş arasında yaşanan aşk hikayesi konu olarak işlenmiştir. Aslında Halis Karataş Şampiyon filmi desekte doğru bir tabir olacaktır.

İzleyenler gerçekten hem coşku ve heyecan yaşayacağı hem de duygulanarak ağlayacağı bir film olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle de gerçek hayatta yaşanmış bir hikaye olması işin duygusal yanını daha da arttırıyor. Film önerisi isteyenlere mutlaka izlenmesi gereken filmler arasında yer alan film olduğunu söyleyebiliriz. Farah Zeynep Abdullah'ın başrollerinde yer aldığı Bizim İçin Şampiyon Bold Pilot filmi konusu, oyuncuları, yönetmeni, vizyon tarihi gibi tüm detayları sizler için konumuzda paylaştık. Sizlerde konumuz altına yorum yaparak filmi izleyecek olanlara fikir vermiş olabilirsiniz.

İlgili Konular
1- Anne at 13,000 ft Film İncelemesi
2- Shailene Woodley'li Endings, Beginnings Film İncelemesi
3- Salgın Film İncelemesi: Şok Eden Corona Virüs Filmi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..