GTA 5, Epic Games Store'da Ücretsiz Dağıtılacak! - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

14 Mayıs 2020 Perşembe

GTA 5, Epic Games Store'da Ücretsiz Dağıtılacak!

GTA 5, Epic Games Store'da Ücretsiz Dağıtılacak! - Kurgu Gücü
GTA 5, Epic Games Store'da Ücretsiz Dağıtılacak!
GTA sevenlere güzel haber Epic Games Store'dan geldi ve GTA 5 ücretsiz olarak satılacağı açıklandı. Sosyal medya gündemine düşen GTA 5'in ücretsiz olacak olması, oyun meraklılarını oldukça sevindirdi.


GTA 5, 21 Mayıs'a kadar Epic Games Store'da ücretsiz olacak. Kimileri "GTA 5 ücretsiz oldu ama bilgisayarımın RAM'i aklıma geldi malesef indiremiyorum" derken, kimileri ise "Epic Game GTA 5'i ücretsiz yaptı, hemen indirdim. Siz hala enayi gibi oyunlara para vermeye devam edin".. gibi nükteli twetler paylaşmış..

GTA 5, Epic Games Store'da Ücretsiz Dağıtılacak! - Kurgu Gücü
GTA 5, Epic Games Store'da Ücretsiz Dağıtılacak!
Epic Game Store'da ücretsiz olması elbette binlerce oyun severin Epic Games Store'a girmesine neden olduğu için site şuanda erorr verdiği de gözden kaçmadı.

İlgili Konular
1- Assassin's Creed Valhalla Fragmanı Yayınlandı
2- Starbreeze, PAYDAY 3'ün Çıkış Tarihini Açıkladı
3- Valve'den Steam'e Yeni Arayüzü Güncellemesi Geliyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..