Survivor Barış Murat Yağcı Kimdir, Kaç Yaşında ve Nereli? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

14 Mayıs 2020 Perşembe

Survivor Barış Murat Yağcı Kimdir, Kaç Yaşında ve Nereli?

Survivor Barış Murat Yağcı Kimdir, Kaç Yaşında ve Nereli? - Kurgu Gücü
Survivor Barış Murat Yağcı Kimdir, Kaç Yaşında ve Nereli?
Sosyal medyanın gündeme düşen diğer bir ismi yine Acun Ilıcalı'nın kurduğu Survivor 2020 yarışmacılarından bir tanesi olan Barış Murat Yağcı oldu. Peki Survivor Barış Murat Yağcı kimdir, kaç yaşında? TV 8 kanalında karşımıza çıkan Survivor yarışmasında ünlüler takımında gönüllüler takımına geçiş yapan Survivor Barış, sosyal medya üzerinden en çok konuşulan isimlerden. Peki Barış Murat Yağcı nerelidir? İşte detaylar..


Survivor yarışmasında oldukça beğeniyle takip edilen Barış Murat Yağcı, özellikle de basketbol maçlarında oldukça iddialı. Bunun nedeni ise Efes Pilsen Spor Kulübünde profesyonel olarak basket oynamış olması diyebiliriz. Bu sayede de izleyenlerin beğenisi kazanmayı başardı.

Bakınız = Survivor Nisa Bölükbaşı Kimdir, Kaç Yaşındadır, Hayatı?

BARIŞ MURAT YAĞCI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

İzmir'de dünyaya gelen Barış Murat Yağcı, 1991 tarihinde doğmuştur. Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde eğitimini bitirdikten hemen sonra, Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimine devam eden Survivor Barış, hayatının dönüm noktası olarak eski adıyla Efes Pilsen Spor Kulübü, yeni adıyla Anadolu Efes Spor Kulübünde profesyonel olarak basket oynaması diyebiliriz. Sakatlanmasının ardından mecbur olarak basketbola veda eden Barış Murat Yağcı, bir dönem modellikte yapmıştır.

Barış Murat Yağcı boyu 1.92 metre olurken, Surivor'ın genç yarışmacısı daha önce Best Model of Turkey yarışmasına da katılmış ve orada 1. seçilip, oyunculuk eğitimleri de almıştır. Oyunculuk eğitiminin ardından ilk dizisi ise Kocamın Ailesi olarak Barış Murat Yağcı, daha sonra da Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterini canlandırarak ün kazanmaya başladı. En son olarakta Şevkat Yerimdar dizisinde Şevkat'in sinir olduğu zengin çocuğu Bora karakterini canlandırmıştır.

İlgili Konular
1- Survivor Evrim Kimdir? Evrim Keklik Kaç Yaşında ve Nereli?
2- Irrfan Khan Kimdir, Kaç Yaşındadır? Irrfan Khan'ın Hayatı
3- Shah Rukh Khan Kimdir, Kaç Yaşındadır? Hayatı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..