Bundesliga Dortmund - Schalke Maçıyla Geri Dönüyor - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

13 Mayıs 2020 Çarşamba

Bundesliga Dortmund - Schalke Maçıyla Geri Dönüyor

Bundesliga Dortmund - Schalke Maçıyla Start Veriyor - Kurgu Gücü
Bundesliga Dortmund - Schalke Maçıyla Start Veriyor
Corona virüs nedeniyle tüm dünyada futbol durmuş, sadece bir kaç alt ligde maçlar devam ediyordu. Avrupa'nın beş büyük liglerinden bir tanesi Bundesliga salgın arasında en erken açılış yapacak. Bundesliga'nın açılış maçı ise Dortmund - Schalke derbisi ile olacak.. Bundesliga'da ilk düdük Cumartesi günü çalacak..


Sporda yaklaşık olarak 2 aylık salgın arasından sonra Almanya'da ilk maçların heyecanı başlamak üzere.. Bundesliga heyecanı uzun bir aradan sonra yapılacak santra ile kaldığı yerden devam edecekken, ilk maç Cumartesi günü olacak..

Açılış gününde Ruhr derbisi karşımıza çıkacak ve Dortmund takımına Schalke takımı konuk olacak.. Antremanlarda sosyal mesafenin ortadan kalktığı ve antreman tesislerine maske ile gelinmesine rağmen antreman yapılırken maske kullanılmadığı belirtildi.

Bayern Münih ise pazar günü kalan maçlarından ilkini oynayacak. Union Berlin takımına konuk olacak Bayern Münih'te antreman çalışmaları devam ediyor.

Pazartesi günü ise Werder Bremen, Bayer Leverkusen'i konu edecek ve her iki takımda oldukça heyecanlı ve antremanlara devam ediyor..

Bundesliga Fikstürü

16 Mayıs 2020 Cumartesi
Dortmund - Schalke - 16:30
RB Leipzig - Freiburg - 16:30
Hoffenheim - Hertha Berlin - 16:30
Düsseldorf - Paderborn - 16:30
Augsburg - VfL Wolfsburg - 16:30
Frankfurt - M'gladbach - 19:30

17 Mayıs 2020 Pazar
Köln - Mainz 05 - 16:30
Union Berlin - Bayern Münih -19:00

18 Mayıs 2020 Pazartesi
Werder Bremen - Bayer Leverkusen - 21:30

İlgili Konular
1- Futbol Kurallarında Önemli 8 Değişiklik Resmen Yapıldı
2- Erling Haland Kimdir, Kaç Yaşındadır? Oynadığı Takımlar
3- Transfere En Çok Para Harcayan Takımlar: Dünya Top 10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..