Occupation 2018 Konusu, Oyuncuları Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

19 Haziran 2020 Cuma

Occupation 2018 Konusu, Oyuncuları Film İncelemesi

Occupation 2018 Konusu, Oyuncuları Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Occupation 2018 Konusu, Oyuncuları Film İncelemesi
Bilim kurgu filmleri arasında yer alan Occupation filmi, kimi tarafından çok beğenilirken kimileri tarafından da iyi not almadı. Peki Occupation konusu nedir? Occupation oyuncuları kimlerdir? İşte Occupation 2018 film hakkında merak edilen tüm detaylar konumuzda..


12 Temmuz 2018 tarihinde vizyona giren Occupation cast içerisinde Dan Ewing, Temura Morrison ve Stephany Jacobsen gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Luke Sparke oturuyor. Occupation imdb puanına baktığımızda ise 5,3 puan aldığını görüyoruz.. 1 saat 59 dakika süren film, bilim kurgu filmleri türünde işlenmiştir.

Occupation Oyuncuları

Filmde Matt Simmons rolünü Dan Ewing, Peter Bartlett rolünü Temuera Morrison, Amelia Chambers rolünü Stephany Jacobsen, Vanessa rolünü Rhiannon Fish, Dennis rolünü Zac Garred, Bella Bartlett rolünü Izzy Stevens, Jackson rolünü Charles Jazz, Arnold rolünü Charles Mesure, Seth Grimes rolünü Felix Williamson, Colonel Grant rolünü Jacqueline McKenzie, Major Davis rolünü Aaron Jeffery, Alien Leader rolünü, Bruce Spence, Marcus Chambers rolünü Trystan Go, Town Mayor rolünü Roy Billing ve Jimmy rolünü ise Ben Chisholm canlandırmıştır.

Film Tavsiyesi = The Platform Filmi - El Hoyo Film İncelemesi

Occupation Konusu

Kasaba sakinleri, yıkıcı bir yer işgalinden sonra bir araya gelmek zorunda kalırlar. Hayatta kalmak için mücadele ederken, saldırganlarının bir adım önünde kalmaları ve geri adım atma şansı için birlikte çalışmaları gerektiğini fark ederler.

Occupation review baktığımızda genelde filmin kaliteli olduğunu belirtilse de orta dereceli bir film olduğunu söylemek mümkün. Yani değerlendirecek olursak 10 üzerinden 5 verilebilecek bir film. Yer yer aksiyonun olduğu bilim kurgu filmleri türündeki film, ayrıca dram filmleri türünde ele alınmış. Occupation 2018 filmleri arasında yer alan Stephanie Jacobsen gibi isimlerin yer aldığı güzel bir film diyebiliriz.

İlgili Konular
1- Replikalar - Replicas Film İncelemesi
2- Infinite Filmi Konusu, İncelemesi
3- 5. Yolcu - 5th Passenger Film İncelemesi
4- Cem Yılmaz Filmi Karakomik Filmler 2 Film İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..