Cem Yılmaz Filmi Karakomik Filmler 2 Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

16 Haziran 2020 Salı

Cem Yılmaz Filmi Karakomik Filmler 2 Film İncelemesi

Cem Yılmaz Filmi Karakomik Filmler 2 Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Cem Yılmaz Filmi Karakomik Filmler 2 Film İncelemesi
Bugün ki film incelememizde Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği Karakomik Filmler 2 filmi hakkında merak edilen detaylardan bahsedeceğiz. Peki Karakomik Filmler 2 konusu nedir? Karakomik Filmler 2 oyuncuları kimlerdir? Karakomik Filmler 2 ne zaman vizyona girmiştir? İşte Karakomik Filmler 2 hakkındaki tüm detaylar konumuzda..


17 Ocak 2020 tarihinde vizyona girerek 2020 filmleri arasında yerini alan Karakomik Filmler 2 yönetmen koltuğunda Cem Yılmaz oturuyor. Karakomik Filmler 2 oyuncuları arasında Cem Yılmaz'ın beraberinde Büşra Develi  ve Özkan Uğur gibi isimler yer alıyor. 1 saat 36 dakika süren filmin senaryosunu da Cem Yılmaz kaleme almıştır. Komedi filmleri türünde olan filmin yapımcılığını ise Muzaffer Yıldırım üstlenmiştir.

Film Tavsiyesi = Baba Parası Film İncelemesi

Karakomik Filmler 2 Oyuncuları

Filmin oyuncu kadrosuna bakacak olursak, Cem Yılmaz, Büşra Develi, Özkan Uğur, Cem Davran, Emin Gürsoy, Özge Özpirinçci, Çağlar Çorumlu, Celil Nalçakan ve Tansu Biçer gibi isimler filmde rol almıştır.

Karakomik Filmler 2 Konusu

Karakomik Filmler serisinin devam filmi olan Karakomik Filmler 2, Emanet ve Deli olmak üzere iki filmden oluşmaktadır. Deli filminde en büyük hayali sevdiği kızın karşısında oturmak olan bir taksicisinin, gece mesaisinde çalışırken başına gelen olayları konu olarak işlemiştir. Emanet filminde ise yetenek yarışmalarını katılıp şöhret olmayı hayal eden bir dansçının hikayesini konu olarak işlemiştir.

İlgili Konular
1- Cem Yılmaz Filmi Arif V 216 İncelemesi: 2018 Türk Komedi Filmleri
2- Türkiye'nin En İyi Komedyenleri Kimlerdir - Stand Up'çılar
3- Bad Boys: Her Zaman Çılgın Film İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..