5. Yolcu - 5th Passenger Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

15 Haziran 2020 Pazartesi

5. Yolcu - 5th Passenger Film İncelemesi

5. Yolcu - 5th Passenger Film İncelemesi - Kurgu Gücü
5. Yolcu - 5th Passenger Film İncelemesi
Bilim kurgu filmleri türünde yerini alan 5. Yolcu filmi orijinal adıyla 5th Passenger movie hakkında merak edilen detayları sizler için incelemek istedik. Peki 5th Passenger konusu nedir? 5. Yolcu oyuncuları kimlerdir? İşte film hakkında tüm detaylar film incelemesi adı altında sizlerle..


10 Temmuz 2018 tarihinde vizyona giren 5th Passenger filminin yönetmen koltuğunda Scotty Baker oturuyor. Abd yapımı film, bilim kurgu filmleri türünde karşımıza çıkıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Reka Rene, Marina Sirtis gibi isimler yer alıyor. Senaryosunu yönetmen koltuğunda oturan Scotty Baker, Morgan Lariah ve David Henri Martin birlikte kaleme almıştır. Yapımcılığını yine Scotty Baker, Morgan Lariah ve Mike Phillips üstlenmiştir.

5th Passenger Oyuncuları

Filmin oyuncu kadrosuna bakacak olursak, Langdon rolünü Doug Jones, Alana rolünü Marina Sirtis, Franklin rolünü Tim Russ, Myers rolünü Armin Shimerman canladırırken, Reka Rene, Mindy Robinson, David Lim, Manu Intiraymi ve Ann Hu gibi isimlerde filmde rol almıştır.

Film Tavsiyesi = Gerçeğe Çağrı - Total Recall Film İncelemesi

5th Passenger Konusu

Film tarihi olarak 2151'de geçmektedir. Yellowstone Kalderası patlamış ve dünya resmen kaos içine girmiştir. Bu kaos sonrasında yaşanan felaketler nedeniyle hamile olduğunu gizleyen bir kadın ve dört erkeğin dünyadan kaçıp başka gezegenlere gitmeye çalışır. Tabi uzay gemileri gitmek istedikleri yeni gezegenlerine ulaşamadan büyük bir şekilde patlar ve parçalanır. İşte bu noktada ekip artık ölüm kalım savaşı vermek zorundadır. Oksijenlerinin azalmaya başlaması sonrasında aralarında çatışmalar başlasa da onları öldürmeye çalışan uzaylı bulmak için birlikte çalışmak zorundadırlar..

5th Passenger izleyecek olanlara şunu belirtmek isterim ki 5th Passenger imdb puanı 3,1 olarak verilmiştir. Aynı şekilde diğer bir yer olan 5th Passenger sinemalar da ise bu puan 2,7 olarak belirtilmiştir.

İlgili Konular
1- Türk Bilim Kurgu Filmleri Neden Gelişmiyor Diye Sorduran 13 Film
2- Liu Lang Di Qiu Film Konusu, Oyuncuları: 2019 Bilim Kurgu Filmleri
3- IO İzle 2019 Bilim Kurgu Filmleri: Ölümle Yaşam Arasındaki Son Nokta
4- Illang: The Wolf Brigade İzle 2018 Güney Kore Bilim Kurgu Filmleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..