Her Çocuk Özeldir - Taare Zameen Par Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

10 Haziran 2020 Çarşamba

Her Çocuk Özeldir - Taare Zameen Par Film İncelemesi

Her Çocuk Özeldir - Taare Zameen Par Film İncelemesi
Her Çocuk Özeldir - Taare Zameen Par Film İncelemesi
Hint filmleri arasında yer alan orijinal adı Taare Zameen Par olan Her Çocuk Özeldir filmi başrolünde Aamir Khan rol alıyor. Peki Her Çocuk Özeldir konusu nedir? Her Çocuk Özeldir oyuncuları kimlerdir? İşte sizler için Her Çocuk Özeldir film izlemeden önce fikir edinebilmeniz için Her Çocuk Özeldir film analizi yapacağız..

2 saat 55 dakikalık bir süreye sahip olan Bollywood ve dram filmleri türünde işlenen Her Çocuk Özeldir yönetmen koltuğunda Aamir Khan oturuyor. 21 Aralık 2007 tarihinde vizyona giren filmin oyuncu kadrosunda Aamir Khan ile Darsheel Safary ve Tisca Chopra gibi isimler yer alıyor. Hem yapımcılığını hem yönetmenliğini hem de oyunculuğunu kendi üstlenen Aamir Khan, büyük bir taktiri hak ediyor.

Film Tavsiyesi = Aamir Khan'lı Ghajini Film İncelemesi


Her Çocuk Özeldir Oyuncuları

Filmin oyuncu kadrosuna gelirsek, Ram Shankar Nikumbh rolünü Aamir Khan, Ishaan Awasthi rolünü Darsheel Safary, Maya Awasthi rolünü Tisca Chopra, Nandkishore Awasthi rolünü Vipin Sharma, Rajan Damodran rolünü Tanay Chheda canlandırmıştır. Aynı zamanda Sachet Engineer, M.K. Raina, Meghna Malik ve Bugs Bhargava gibi isimler de filmde rol almıştır.

Her Çocuk Özeldir Konusu

Her Çocuk Özeldir - Taare Zameen Par Film İncelemesi
Her Çocuk Özeldir - Taare Zameen Par Film İncelemesi
Filmin konusu gerçekten çok anlamlı diyebiliriz. Problemli bir çocuk ve beraberinde o problemli çocuğun hayatını baştan aşağıya değiştiren bir öğretmenin hikayesini bizlere sunuyor.. Ishaan, çevresindeki hiç kimse tarafından taktir edilmeyen 8 yaşında bir çocuktur. Okuldaki derslerinin kötü olmasının yanı sıra arkadaşlarıyla da oldukça çok kavga eden bir çocuktur. Hem arkadaşları hem öğretmenleri hem de üzerine ailesi tarafından da dışlanan bu çocuk, ailesi tarafından disiplinli bir çocuk olmasını için yatılı bir okula gönderilir. Tabi işler burada da değişecek gibi değildir. Fakat tam ümit kesildi derken resim öğretmeni Ram Shankar ile Ishaan tanışır. Ram, Ishan'ın mutsuz ve yalnız bir çok olduğunu görür ve durumun neden böyle olduğunu araştırmaya başlar.. Ram, bu çocuğun çok özel olduğunu anlar ve sabır ile Ishaan'ın gerçek benliğini bulması için ona destek olur..

Filmin adında da yer aldığı gibi her zaman diyoruz ki "Her Çocuk Özeldir"... Hint filmlerinin büyük çoğunluğu bu tür anlam yüklü olmasından dolayı değeri hak ediyor diyebiliriz. Abuk subuk, orasının burasının açıldığı filmler yerini bu tarz filmler değerli bir yer hak ediyor. Ailecek izlenebilecek filmler arasında yer alıyor. Sizlere mutlaka Her Çocuk Özeldir izle diyoruz.. Her Çocuk Özeldir imdb puanına baktığımızda da 8,4 aldığını görüyoruz. Aamir Khan filmleri zaten genelde çok iyi oluyor.

İlgili Konular

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..