Uzun Zaman Önce Film İncelemesi: 2020 Türk Filmi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

8 Haziran 2020 Pazartesi

Uzun Zaman Önce Film İncelemesi: 2020 Türk Filmi

Uzun Zaman Önce Film İncelemesi: 2020 Türk Filmi
Uzun Zaman Önce Film İncelemesi: 2020 Türk Filmi
2020 filmleri arasında yerini alan Uzun Zaman Önce filmi, ilk çeken gerilim filmlerinden bir tanesi oldu diyebiliriz. Peki Uzun Zaman Önce konusu nedir? Uzun Zaman Önce oyuncuları kimlerdir? İşte sizlere Uzun Zaman Önce izle filmi hakkında merak edilen tüm detayları film incelemesi adı altında sunacağız.

Uzun Zaman Önce mayısta vizyona girdi. Tam tarih olarak 8 Mayıs 2020'de vizyona giren filmin yönetmen koltuğunda Cihan Sağlam oturuyor. Gerilim filmleri türünde olan filmin oyuncu kadrosunda Onur Dikmen, Serdar Orçin ve Reha Özcan gibi isimler yer alıyor. Beyazperde de yerini alan sinema filmi Uzun Zaman Önce senaryosunu ise yine yönetmen koltuğunda oturan Cihan Sağlam kaleme almıştır. Filmin yapımcılığında da payı olan Cihan Sağlam'ın yanı sıra Cenk Özçelik de yapımcılığı üstlenmiştir.

Bakınız = Hababam Sınıfı Yaz Oyunları Oyuncuları ve Konusu Film İncelemesi


Uzun Zaman Önce Film Oyuncuları

Filmin oyuncu kadrosuna bakacak olursak, Onur Dikmen, Serdar Orçin, Reha Özcan, Nihan Okutucu, Ümit Çırak, Esra Bezen Bilgin, Zeynep Kaçar, Sevinç Erbulak ve Sedat Kalkavan gibi isimler filmde rol almıştır.

Uzun Zaman Önce Film Konusu

Filmin konusu kısaca bir cinayeti işleten iki kardeşin hayatındaki olayları ele alıyor. Ahmet genç bir adamdır ve kuaför dükkanı olan eşi Sevgi ile de oldukça sıradan bir hayatı vardır.. Evli çiftin üzerinde bir süredir olumsuz şeyler olmaktadır. Ahmet ise eşi ile arasında olan bu sorunu başka bir adamdan dolayı olduğunu düşünür. Eşinin kendisini aldattığından şüphelenen Ahmet'in şüphesi, kasabaya yabancı bir adamın gelmesiyle de daha çok artar. Diğer yandan Ahmet'in erkek kardeşi Mehmet'in hayatı ise izbe bir gaz istasyonunda aldığı telefon sonrasında resmen yıkım gerçekleşir. Bu telefon kardeşi Ahmet'den gelmiştir ve kendisinden yardım istemektedir. Elbette Mehmet kardeşine yardım etmekten başka çaresi olmadığı için vakit kaybetmeden yardımına koşar ve bir cinayetin ortasında kendilerini bulurlar..

İlgili Konular

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..