My Name Is Khan Film İncelemesi - Shah Rukh Khan Filmleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

3 Haziran 2020 Çarşamba

My Name Is Khan Film İncelemesi - Shah Rukh Khan Filmleri

My Name Is Khan Film İncelemesi - Shah Rukh Khan Filmleri
My Name Is Khan Film İncelemesi - Shah Rukh Khan Filmleri
Bugün Shah Rukh Khan filmleri içinde belki de en iyi filmlerden bir tanesi olan My Name Is Khan filmi hakkında bilgiler vereceğiz. Peki My Name Is Khan oyuncuları kimler? My Name Is Khan konusu nedir? İşte sizlere Benim Adım Khan filmi hakkında tüm detayları konumuzda film incelemesi adı altında sunuyoruz.

My Name Is Khan Oyuncuları - My Name Is Khan Konusu - Film İncelemesi

Bollywood ve dram filmleri türünde olan My Name Is Khan, 10 Şubat 2010 tarihinde Dubai'de vizyona girmiştir. 2 saat 40 dakikalık süreye sahip olan filmin yönetmen koltuğunda Karan Johar oturmaktadır. Hint filmleri arasında yer alan My Name Is Khan oyuncuları arasında Shah Rukh Khan'ın yanı sıra Kajol Devgn ile Nicolas Pajon gibi isimler de yer alıyor. Diyalog yazarlığını Niranjan Iyengar'ın yaptığı filmin senaryosunu Shibani Bathija beraber Niranjan kaleme almıştır. Filmin yapımcılığını se Hiroo Johar ile Gauri Khan üstlenmiştir.

Bakınız = Hichki Oyuncular - Hichki Konusu - Hıçkırık Filmi İncelemesi


My Name Is Khan Oyuncuları

Filmin oyuncu kadrosuna bakacak olursak, Rizwan Khan rolünü Shah Rukh Khan, Mandira rolünü Kajol Devgn, Hasina Khan rolünü Sonya Jehan, Ratha rolünü Sheetal Menon, Komal rolünü Sugandha Garg, French Reporter rolünü Nicolas Pajon, Zakir Khan rolünü Jimmy Shergill, Arjan Aujla rolünü Sameer Khan, Razia Khan rolünü Zarina Vahab, Rizwan Khan as a Child rolünü Tanay Chheda, Baracak Obama rolünü Christopher B. Duncan, Kathy Baker rolünü Steffany Huckaby ve Sniper rolünü ise Douglas Tait canlandırmıştır.

My Name Is Khan Konusu

My Name Is Khan Film İncelemesi - Shah Rukh Khan Filmleri
My Name Is Khan Film İncelemesi - Shah Rukh Khan Filmleri
Hindistan asıllı Müslüman bir adam Asperger hastalığı taşımaktadır. ABD başkanı ile konuşup derdini anlatmak adına oldukça ciddi bir yolculuğa girişecektir. Bu derdini anlatmak adına tüm ülkeyi baştan sona kadar geçmeyi göze alan bu adamın muhteşem hikayesini anlatmıştır.

Konumuz içerisinde sizlere My Name Is Khan konusu ne olduğunu kısaca anlamış olduk. Kesinlikle film tavsiyesi isteyenlere önerebilecek kaliteli filmlerden bir tanesi olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle My Name Is Khan oyuncuları arasında Shah Rukh Khan'ın olması ayrı bir kalite diyebiliriz. Zaten My Name Is Khan fragman izleyenler filmin kalitesi oradan bile anlayıp hemen izlemek isteyecekler. Daha önce filmi izlemiş olanlar izleyecek olanlara spoiler vermeden konumuz altında yorum yaparak fikir verirse çok seviniriz.

İlgili Konular

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..