Hababam Sınıfı Yaz Oyunları Oyuncuları ve Konusu Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

31 Mayıs 2020 Pazar

Hababam Sınıfı Yaz Oyunları Oyuncuları ve Konusu Film İncelemesi

Hababam Sınıfı Yaz Oyunları Oyuncuları ve Konusu Film İncelemesi
Hababam Sınıfı Yaz Oyunları Oyuncuları ve Konusu Film İncelemesi
Rıfaz Ilgız'ın ölümsüz eseri Hababam Sınıfı klasikleri devam ediyor. 2020 filmleri arasında adını yazdıracak olan Hababam Sınıfı Yaz Oyunları oyuncuları kimler olduğu merak ediliyor. Bunun yanı sıra Hababam Sınıfı Yaz Oyunları ne zaman çıkacak diye de oldukça merak ediliyor. İşte Hababam Sınıfı Yaz Oyunları hakkında merak edilen tüm detaylar film incelemesi adı altında sizlerle..

Hababam Sınıfı Yaz Oyunları Ne Zaman Vizyona Girecek?

En çok merak edilen sorulardan bir tanesi de yeni Hababam Sınıfı'nın ne zaman vizyona gireceğidir. 2020 sonları yani 20 Kasım 2020 tarihinde vizyona girmesi planlanan filmin yönetmen koltuğunda Doğa Can Anafarta oturuyor. Komedi filmleri türünde yer alan Hababam Sınıfı Yaz Oyunları oyuncuları arasında Altan Erkekli, Toygan Avanoğlu ve Yusuf Çim gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunu Levent Çimen, Muammer Tali ve Giray Altınok birlikte kaleme almıştır.

Hababam Sınıfı Yaz Oyunları Oyuncuları

Altan Erkekli, Toygan Avanoğlu, Yusuf Çim, Fırat Albayram, Hakan Meriçliler, Giray Altınok, Deniz Akkaya, Öykü Çelik, Mert Denizmen, Reyhan Ulu Ekinci, Doğan Akdoğan, Baran Bayraktar, Mehmet Ali Erbil gibi isimler yer alıyor.

Hababam Sınıfı Yaz Oyunları Konusu

Hababam Sınıfı bildiğiniz üzere Özel Çamlıca Lisesi'nde okuyor. Lise öğrencileri Kıbrıs'ta düzenlenen geleneksel liseler arası yaz oyunlarına katılmaya hak kazanıyor. Pinti Lütfullah yani okulun sahibi, yarışmaya katılacak olan öğrencileri fen bölümünden seçer. Tabi Hababam Sınıfı'nın çılgın öğrencileri, yarışmaya kimin seçildiğini görünce vakit kaybetmeden bir plan yapar. Kıbrıs'a gidileceği zaman seçilen öğrenci yerine uçakta Yakışıklı, Racon, Format ve Dede Kıbrıs adındaki Hababam Sınıfı öğrencileri bulunur. Tabi amaçları yarışma değil sadece tatil yapıp eğlenmektir. Fakat düzenlen bu yarışma Hababam Sınıfı'nın arkadaşlığını ve birlik olmanın ne demek olduğu görmelerini sağlayacaktır.

İlgili Konular

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..