Hichki Oyuncular - Hichki Konusu - Hıçkırık Filmi İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

28 Mayıs 2020 Perşembe

Hichki Oyuncular - Hichki Konusu - Hıçkırık Filmi İncelemesi

Hichki Oyuncular - Hichki Konusu - Hıçkırık Filmi İncelemesi - Kurgu Gücü
Hichki Oyuncular - Hichki Konusu - Hıçkırık Filmi İncelemesi
Hint filmleri arasına 2018 yılında katılan orijinal adı Hichki olan Hıçkırık filminden bahsedeceğiz. Peki Hıçkırık filmi konusu ne ile alakalı? Hıçkırık oyuncuları kimler? Hıçkırık izleyecekler için tüm detaylar film incelemesi adı altında sizlerle..


23 Mart 2018 tarihinde Hindistan'da vizyona giren film, tam tamına 1 saat 56 dakika sürüyor. Hichki film olarak izlenmeye değer harika filmlerden bir tanesi. Filmin yönetmen koltuğunda Siddharth Malhotra oturmaktadır. Hichki senaryosunu ise Anckur Chaudhry ve Siddharth Malhotra birlikte kaleme almıştır. Hıçkırık oyuncuları arasında Rani Mukerji, Neeraj Kabi ve Sachin Pilgaonkar gibi isimler yer alıyor.

HIÇKIRIK OYUNCULARI

Hichki oyuncular şu şekilde; Naima Mathur rolünü Hichki Rani Mukerji, Mr. Wadia rolünü Neeraj Kabi, Prabhakar Mathur rolünü Sachin Pilgaonkar, Akshay rolünü Hichki Rohit Saraf, Mr. Khan rolünü Vikram Gokhale, Sudha Mathur rolünü Supriya Pilgaonkar, Vinay rolünü Hussain Dalal, Aatish rolünü Hichki Harsh Mayar, Natasha Khanna rolünü Hichki Jannat Zubair Rahmani, Shyamlal rolünü Asif Basra, Principal rolünü Ivan Rodrigues, Panelist 2 rolünü Anjuman Saxena, Young Niana rolünü Naisha Khanna ve Principal 1 rolünü Farida Patel Venkat canlandırmıştır.

Bakınız = Aamir Khan'lı Ghajini Film İncelemesi

HIÇKIRIK FİLM KONUSU

Hichki Oyuncular - Hichki Konusu - Hıçkırık Filmi İncelemesi - Kurgu Gücü
Hichki Oyuncular - Hichki Konusu - Hıçkırık Filmi İncelemesi
Filmi kısaca özetleyecek olursak, Tourette sendromu olan bir kız çocuğun zor şartlarda dalga geçilerek büyüyüp öğretmen olması ve hangi okula başvurursa vursun, bu hastalığı yüzünden öğretmenlik yapamayacağını düşünmeleri nedeniyle kabul edilmemesi fakat günlerden bir gün kendi okuduğu okulun sıkıntılı bir sınıfındaki bütün öğretmenlerin o sınıfı okutmamak istemesi sonucunda ayrılmaları ve mecburiyette Naina'nın başvurusunu kabul ederler. İşte Naina hem hiçbir hastalığın hayallerini gerçekleştirmek için engel olamayacağını hem de yaramazlık yapan fakat oldukça zeki olan bu öğrencilerin hayatlarına ışık tutacaktır.


Hichki imdb puanı olarak 7,5/10 şeklinde değerlendirilmiştir. Bence bu film en az 9 olması gereken bir filmdir. Hem eğlendiren hem de hayattaki yaşam şartlarından güzel örnekler sunan Hıçkırık filmini film önerisi olarak herkese tavsiye ediyorum. Birçok filmde cinselliğin ön planda tutulduğu bir devirde, Hichki filmi gibi kaliteli değerli filmleri kaçırmayıp, bilgilenmek güzel olacaktır. Ayrıca Hichki ne demek diye de merak ediliyor. Bunun cevabı ise konumuzda da belirttiğimiz üzere Hıçkırık manasına geliyor.

İlgili Konular
1- 3 Aptal - 3 Idiots Konusu, İncelemesi
2- Sultan Filmi İncelemesi - Salman Khan: Hint Filmleri
3- Sevginin Gücü Hd Film İzle: Salman Khan Hint Filmleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..