365 Gün - 365 DNI Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

11 Temmuz 2020 Cumartesi

365 Gün - 365 DNI Film İncelemesi

365 Gün  - 365 DNI Film İncelemesi - Kurgu Gücü
365 Gün  - 365 DNI Film İncelemesi
Netflix filmleri arasında geçtiğimiz ay yerini alan orijinal adı 365 Dni olan 365 Gün filmi birçok kişi tarafından merak ediliyor. Özellikle filmin kapak fotoğrafını görenler acaba 365 Gün film konusu ne diye merak içine giriyor. Bunun yanı sıra 365 Gün film oyuncuları da kimler olduğu merak ediliyor. İşte sizlere Netflix yapımı filmlerden bir tanesi olan 365 DNI filmi hakkında tüm detayları konumuzda hazırladık...


Film geçtiğimiz ay yani 7 Haziran 2020 tarihinde vizyona giren 365 Gün devamı gelecek mi diye de merak ediliyor.. 1 saat 54 dakika süren film, dram filmleri ve erotik filmler türünde yer alıyor ve fakat dram ile neredeyse alakasız filmin yarısından çoğu erotik sahnelerle dolu... Filmin yönetmen koltuğunda Barbara Bialowas ve Tomasz Mandes birlikte otururken oyuncu kadrosunda ise Michele Morrone, Anna-Maria Sieklucka, Grazyna Szapolowska gibi isimler yer alıyor.. Polonya yapımı filmdir.

Film Tavsiyesi = Aamir Khan'lı Ghajini Film İncelemesi

365 Dni Oyuncuları

Filmde Massimo rolünü Michele Morrone, Laura rolünü Anna-Maria Sieklucka, Klara / Laura's Mother rolünü Grazyna Szapolowska, Mario / Massimo's right-hand rolünü Bronislaw Wroclawski, Anna / Massimo's ex-lover rolünü Natasza Urbanska, Security Chief rolünü Michal Mikolajczak, Thomasz / Laura's father rolünü Tomasz Stockinger, Massimo's Father rolünü Gianni Parisi, Bank manager rolünü Agnieszka Warchulska ve Hotel manager rolünü Przemyslaw Sadowski canlandırmıştır.

365 Dni Konusu

Massimo Torricelli, Sicilya mafya ailesinin bir üyesidir ve genç yakışıklıdır. Babasının öldürülmesi üzerine yerine Massimo geçer.. Güzel ve genç bir kadın olan Laura ise oldukça lüks bir otelde satış direktörüdür. Kariyeri her ne kadar çok başarılı ilerlese de Laura'nın özel hayatında işler pekte iyi değildir. Laura, erkek arkadaşı olan Martin'e son bir şans daha verir ve sevgilisi de dahil birkaç arkadaşını da alarak Sicilya'ya gezmeye giderler.. Tabi bu gezi Laura'nın hayatının baştan aşağıya değişmesine neden olacaktır. Bu noktada Laura'nın yolu Sicilya'da Massimo ile kesişir.. Adadaki en tehlikeli adam tarafından kaçırılan Laura, Massimo'ya aşık olmak zorundadır. Çünkü Massimo ona kendisine aşık olması için 365 gün süre vermiştir.

Arkadaşlar filmi aslında inceleme yapmayacaktım fakat film hakkında kendi fikirlerimi de belirtmek için bu incelemeyi yapmak istedim. Filmi kesinlikle aileniz ile izlemeyin. Filmin büyük çoğunluğu erotik sahnelerle dolu. Yani +18 sahnelerin aşırılığı içinde çekilen bir filmdir. Açıkçası izleyiciye herhangi bir değer katmadığını düşündüğüm bir filmdir. İzlemenizi de tavsiye etmiyorum. Şu filmi televizyonda yayınlamaya kalksanız 1 saat 54 dakikalık filmden çıka çıka 10 dakika yayınlanır yayınlanmaz.. İnsanların ahlaklarını bozan türde bir filmdir...

İlginizi Çekebilir
1- Korku Seansı 3 - The Conjuring: The Devil Made Me Do It Film İncelemesi
2- Cem Yılmaz Filmi Karakomik Filmler 2 Film İncelemesi
3- Bay Yanlış Dizi Oyuncuları İsimleri, Yaşları, Nereli ve Boyları?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..