Uzaydan Gelen Fırtına - Geostrom Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

13 Temmuz 2020 Pazartesi

Uzaydan Gelen Fırtına - Geostrom Film İncelemesi

Uzaydan Gelen Fırtına - Geostrom Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Uzaydan Gelen Fırtına - Geostrom Film İncelemesi
Geostrom diğer adıyla Uzaydan Gelen Fırtına konusu çokta farklı bir türde olduğu söylenmez. Uzaydan Gelen Fırtına oyuncuları ise aralarında tanıdık isimler yer alıyor. İşte sizlere Uzaydan Gelen Fırtına filmi hakkında detayları film incelemesi adı altında sizler için ele aldık..


Uzaydan Gelen Fırtına full hd filmi, 20 Ekim 2017 tarihinde vizyona girmiştir. 1 saat 49 dakika süren bilim kurgu filmleri ve aksiyon filmleri türünde bir filmdir. Abd yapımı filmin yönetmen koltuğunda Dean Devlin oturmaktadır. Senaryosunu Paul Guyot ile Dean Devlin kaleme alırken yapımcılığını ise David Ellison, Dana Goldberg ve Dean Devlin üstlenmiştir.

Uzaydan Gelen Fırtına Oyuncuları

Filmi oyuncu kadrosuna gelecek olursak, Jake Lawson rolünü Gerard Butler, Max Lawson rolünü Jim Surgess, Sarah Wilson rolünü Abbie Cornish, Ute Fassbinder rolünü Alexandra Maria Lara, Cheng Long rolünü Daniel Wu, Al Hernandez rolünü Eugenio Derbez, Leonard Dekkom rolünü Ed Harris ve President Andrew Palma rolünü ise Andy Garcia canlandırmıştır..

Film Tavsiyesi = Bilim Kurgu Filmleri: Kara Panter - Black Panther Film İncelemesi

Uzaydan Gelen Fırtına Konusu

Uzaydan Gelen Fırtına - Geostrom Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Uzaydan Gelen Fırtına - Geostrom Film İncelemesi
Dünyayı tehdit eden küresel bir felaket sonrasında, dünya liderleri bir araya gelip iklimi kontrol ederek ve dünyadaki insanları güvende tutabilmek için bir uydu ağı oluşturmak ister. Tabi işler dünyayı korumak için oluşturulan sistemin, dünyaya küresel saldırıyı yapması ve insanların ölmesine neden olur. Bu işin içinde farklı olaylar olduğunu anlayan Jake Lawson, kardeşi Max Lawson ve nişanlısı Sarah Wilson ile durumu çözüp, dünyayı bu uzaydan gelen fırtına felaketinden kurtamaya çalışacaktır.

Aileniz ile izleyebileceğiniz, cinselliğin ön planda tutulmadığı sade ve güzel bir bilim kurgu filmi olmuş diyebiliriz. Dünyayı kurtarmanın yanı sıra,  abi kardeş arasındaki güzel bağı da iyi işlemiştir. Uzaydan Gelen Fırtına konusu ile de izlenebilecek film diyebiliriz. Uzaydan Gelen Fırtına oyuncuları da oldukça iyi isimler..

İlgili Konular
1- 365 Gün - 365 DNI Film İncelemesi
2- 2019 Fantastik Filmler: Captain Marvel Film İncelemesi
3- 2019'da Vizyona Girecek Mutlaka İzlenmesi Gereken 16 Olağanüstü Film

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..