Trendyol Wayfair Çocuk Ticareti mi Yapıyor? Wayfair Skandal İddialar! - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

13 Temmuz 2020 Pazartesi

Trendyol Wayfair Çocuk Ticareti mi Yapıyor? Wayfair Skandal İddialar!

Trendyol Wayfair Çocuk Ticareti mi Yapıyor? Wayfair Skandal İddialar! - Kurgu Gücü
Trendyol Wayfair Çocuk Ticareti mi Yapıyor? Wayfair Skandal İddialar!
Trendyol Wayfair e-ticaret sitelerinin çocuk ticareti yaptığına dair bilgiler ülke gündeminde trend aramalardan bir tanesi oldu ve her yerde konuşuluyor. Peki Wayfair scandal hakkında ne gibi konuşmalar var.. Özellikle sosyal medya üzerinde milyonlarca kişi Wayfair Trendyol gibi e-ticaret firmalarının çocuk ticareti yaptığına dair konuşmalar gerçekleştiriyor. İşte haber hakkında detaylar konumuzda..
Öncelikle Wayfair nedir? sorusunun yanıtı sizlere verelim, 2002 Ağustos ayında  kurulan Wayfair Inc. ev eşyaları ve mobilya satan Abd'li e-ticaret şirketidir. 11 binden fazla küresel tedarikçisi olan bu şirketin 14 milyondan fazla ürün sunduğu biliniyor..

Bakınız = İbrahim Tatlıses Gülçin Karakaya İle Aşk Yaşıyor! Kendinden 42 Yaş Küçük!!

Gündeme bomba gibi düşen konuşmalar ise Wayfair çocuk ticareti yapıyor ifadesi oldu. Özellikle çocuk halılarının açıklamalarına çocuklar hakkında fiziksel özelliklerine dair bilgiler girildiği ve uçuk fiyatların yazılması sonrasında bu durum elbette en çok konuşulan konulardan biri oldu. Bunun yanı sırada aynı şekilde benzer ürünler Trendyol sitesinde olması durumun ciddiyetini gösteriyor gibi.

Bu suçlamaların nedeni ise Amerika'daki kayıp çocukları ile Wayfair sitesinin ürünlerindeki isimlerin birbiriyle aynı olmasıydı. Bir de ürünlerin fahiş fiyatlara satılması işi daha da ürpertici bir hale soktu.. Bunun üzerine elbette Wayfiar yetkilieri açıklama yaptı. Açıklamalarını Newsweek'e yapan yetkililer, açıklamalarında "Tabii ki bu iddialar gerçek değil. Söz konusu ürünler, doğru fiyatlandırılan endüstriyel sınıf dolaplardır. Tedarikçi tarafından sağlanan fotoğrafların ve açıklamaların yüksek fiyat noktasını yeterince açıklamadığını kabul etti. Ürünleri yeniden adlandırmak ve fiyat noktasını netleştirmek için ürünü doğru bir şekilde tasvir eden daha ayrıntılı bir açıklama ve fotoğraflar sunmak için ürünleri geçici olarak siteden kaldırdık." şeklinde ifadelere yer verdi..

Wayfair haberleri hakkında resmi bir soruşturma başlatılmasa da yetkililerin araştırmalar yaptıkları belirtildi.. Her iki e-ticaret şirketi de elbette bu iddiaların yalan olduğunu belirten açıklamalarda bulundu..

İlgili Konular
1- Nobel Edebiyat Ödülleri 2018 ve 2019 Sahiplerini Buldu
2- Çatlak Şanzel Doktor Öldürdüm Dedi, Armağan Çağlayan Kahkaha Attı
3- Wikipedia'nın Türkiye'deki Erişim Engeli Kalkıyor
4- Kredi ve Banka Kartları E-Ticaret Alışverişine Nasıl Açarım?

Konu hakkında bilgiler haber kaynaklarından derlenerek hazırlanmıştır. Kurgu Gücü sitesi olarak bilgilerin doğruluğu hakkında herhangi bir sorumluluk kabul etmiyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..