Süper Lig 2019/2020 Sezonu Şampiyonu Başakşehir Olmaya Çok Yakın! - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

14 Temmuz 2020 Salı

Süper Lig 2019/2020 Sezonu Şampiyonu Başakşehir Olmaya Çok Yakın!

Süper Lig 2019/2020 Sezonu Şampiyonu Başakşehir Olmaya Çok Yakın! - Kurgu Gücü
Süper Lig 2019/2020 Sezonu Şampiyonu Başakşehir Olmaya Çok Yakın!
Süper lig, corona virüs nedeniyle bir süre ara verildikten sonra yeniden başlamıştı ve geriye kalan maçlar ile şampiyon kim olacak acaba diye merak ediliyordu. Süper lig şampiyonu için puan durumununa göre şampiyonluğa iki aday takım vardı. Biri Başakşehir diğeri ise Trabzonspor takımlarıydı. İşte Süper lig 2019/2020 sezonu şampiyonu neredeyse belli oldu diyebiliriz.


Süper Ligin bitimine son iki hafta kala Trabzonspor Başakşehir arasında şampiyonluk için büyük mücadele yaşanıyor. Aralarında 4 puan fark ile Başakşehir şampiyonluğu daha yakın olan taraf. Peki Başakşehir kalan maçları hangi takımlara karşı olacak? Bunun yanı sıra Trabzonspor kalan maçları hangi takımlarla olacak merak ediliyor? İşte tüm detaylar...

Bakınız = Türkiye Spor Toto Süper Liginde Şampiyon Olmuş 5 Büyük Takım

Son iki hafta kala Başakşehir 66 puan ile 1. sırada, Trabzonspor ise 62 puan ile 2. sırada  yer alıyor. Başakşehir ligin 32. haftasında şampiyonluğu garantileyebilirdi fakat Konyaspor deplasmanından 4-3 yenilerek puan almadan döndüler. Tabi bir de Trabzonspor'un puan alıp daha çok yaklaşma riski olsa da onlarda bu fırsatı değerlendiremeyip, Denizlispor deplasmanından 2-1 yenilerek puansız ayrıldılar..

Ligin bitimine son iki hafta kaldı ve Medipol Başakşehir fikstür ise 33. haftada Kayserispor ile kendi evinde oynayacak. Başakşehir için çokta zorlanacağı bir maç olmasa da Kayserispor'un ligde kalmak adına çok direnmesi de söz konusu.. Maç 18 Temmuz 2020 tarihinde cumartesi günü saat 21:00'da oynanacak. Başakşehir ligin son haftasında küme düşme şansı olmayan rahat bir takım olan Kasımpaşa takımına konuk olacak.. Maç 26 Temmuz 2020 tarihinde Pazar günü saat 19:00'da oynanacak..

İlginizi Çekebilir = Transfere En Çok Para Harcayan Takımlar: Dünya Top 10

Trabzonspor kalan maçlar için çok büyük çaba sarf etmesi gerekecek, çünkü oynayacağı her iki takımda küme düşme potasında yer alıyor.. Trabzonspor fikstür baktığımızda ligin 33. haftasında küme düşme riski olan Konyaspor'u sahasında ağırlayacak. Eğer olur da buradan yenilgiyle ayrılırlarsa şampiyonluk şansları tamamen bitmiş olacak.. Maç 8 Temmuz 2020 tarihinde cumartesi günü saat 21:00'da oynanacak. Trabzonspor ligin son maçında küme düşme potasında yer alan Kayserispor deplasmanında mücadele edecek.. Maç 26 Temmuz 2020 tarihinde Pazar günü saat 19:00'da oynanacak..

Olası ihtimallere baktığımızda Başakşehir 33. haftada Kayserispor'u yenerse şampiyonluğunu ilan etmiş olacak. Yani Trabzonspor her iki maçını da yense şampiyon olma şansı olmayacak. Eğer Başakşehir bir maç berabere kalır diğer maçı yenilir de Trabzonspor her iki maçını da alırsa Trabzonspor şampiyon olacak. Olur da Başakşehir her iki maçından da beraberlikle döner de Trabzonspor her iki maçını da kazanırsa Süper Lig 2019/2020 şampiyonunu ikili averaj belirleyecek.. Başakşehir bir maçı kazanıp diğer maçı kaybederse Trabzonspor her iki maçını da kazansa Başakşehir şampiyon olacak.. Bakalım futbol tarihine bir şampiyonluk Başakşehir de yazdırabilecek mi?

İlgili Konular
1- Futbol Kurallarında Önemli 8 Değişiklik Resmen Yapıldı
2- Erling Haland Kimdir, Kaç Yaşındadır? Oynadığı Takımlar
3- Bundesliga Dortmund - Schalke Maçıyla Geri Dönüyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..