Gizli Bir Yaşam - A Hidden Life Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

3 Temmuz 2020 Cuma

Gizli Bir Yaşam - A Hidden Life Film İncelemesi

Gizli Bir Yaşam - A Hidden Life Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Gizli Bir Yaşam - A Hidden Life Film İncelemesi
Orijinal adı A Hidden Life olan Gizli Bir Yaşam film konusu ne olduğu merak ediliyor. Beraberinde Gizli Bir Yaşam oyuncuları kimler olduğu da merak konusu. İşte bizde sizler için Gizli Bir Yaşam filmi hakkında merak edilen detayları film incelemesi adı altında ele aldık.


2019 filmleri arasında yer alan film, tam tamına 2 saat 54 dakika sürüyor. Savaş filmleri ve dram filmleri türünde ele alan film, Biyografik türde de oldukça iyi işlemiştir. Gizli Bir Yaşam yönetmen koltuğunda Terrence Malick otururken, senaryosunu da kaleme yine Terrence Malick almıştır. Abd ile Almanya ortak yapımı olan filmin oyuncu kadrosunda August Diehl, Valerie Pachner ve Maria Simon gibi isimler yer alıyor.. Filmin yapımcılığını ise Josh Jeter, Grant Hill, Dario Bergesio ve Elisabeth Bentley üstlenmiştir.

Film Tavsiyesi = The Platform Filmi - El Hoyo Film İncelemesi

Gizli Bir Yaşam Film Oyuncuları

Filmin oyuncu kadrosuna bakacak olursak, Franz Jagerstatter rolünü August Diehl, Franziska Jagerstatter rolünü Valerie Pachner, Resie Schwaninger rolünü Maria Simon, Father Ferdinand Fürthauer rolünü Tobias Moretti, Judge Lueben rolünü Bruno Ganz, Captain Herder rolünü Matthias Schoenaerts, Rosalia Jagerstatter rolünü Karin Neuhauser ve Lorenz Schwaninger rolünü ise Ulrich Matthes canlandırmıştır.

Gizli Bir Yaşam Film Konusu

Filmin konusu kısaca, trajik bir kadere maruz kalen ve vicdani retçi olan Franz Jagerstatter'in gerçek hikayesini konu olarak işlemiştir. Avusturyalı Franz Jagerstatter, II. Dünya Savaşı zamanında yaşananlar sonrasında Naziler adına savaşmayı kabul etmeyerek, 1943 senesinde idam edilir. İşte film bu konu üzerine işlenmiştir.

İlgili Konular
1- Greenland Film Oyuncuları, Konusu: Film İncelemesi
2- Occupation 2018 Konusu, Oyuncuları Film İncelemesi
3- Sessiz Bir Yer 2 - A Quiet Place 2 Film İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..