Level 16 Filmi Konusu ve Oyuncuları - Level 16 Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

22 Temmuz 2020 Çarşamba

Level 16 Filmi Konusu ve Oyuncuları - Level 16 Film İncelemesi

Level 16 Filmi Konusu ve Oyuncuları - Level 16 Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Level 16 Filmi Konusu ve Oyuncuları - Level 16 Film İncelemesi

Geçen günlerde izlediğim Level 16 filmi de beğendiğim filmler listesine eklenebilecek filmlerden. Peki Level 16 konusu nedir? Level 16 oyuncuları kimlerdir? gibi merak edilen detayları film incelemesi adı altında sizler için ele aldık.


Film normalde 2018 filmleri arasında yer alıyor ama kaynaklara baktığımızda Abd'de 1 Mart 2019 tarihinde vizyona girdiği belirtiliyor. 1 saat 42 dakika süren film, bilim kurgu filmleri ve gerilim filmleri türlerini bizlere sunuyor. Filmin yönetmeni ve senaryosunu Danishka Esterhazy yapmıştır. Kanada yapımı filmin oyuncu kadrosunda ise Katie Douglas, Celina Martin, Sara Canning gibi isimler yer alıyor.


LEVEL 16 KONUSU VE OYUNCULARI

Level 16 Oyuncuları

Filmde birçok oyuncu var fakat belli başlı oyuncuların canlandırdığı ve gerçek isimleri şu şekilde; Vivien rolünü Katie Douglas, Sophia rolünü Celina Martin, Miss Brixil rolünü Sara Canning, Dr. Miro rolünü Peter Outerbridge, Rita rolünü Amalia Williamson, Olivia rolünü Josette Halpert, Clara rolünü Kiana Madeira ve Hedy rolünü Kate Vickery canlandırırken Sydney Meyer de film de rol almıştır.

Film Tavsiyesi = Görünmeyen Misafir - Contratiempo Film İncelemesi

Level 16 Konusu

Level 16 Filmi Konusu ve Oyuncuları - Level 16 Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Level 16 Filmi Konusu
Film kısaca bulundukları yatılı okuldaki yaşanan olayların görüldüğü gibi olmadığını fark eden iki öğrencinin üzerine kurulu bir hikayedir. Henüz küçük yaşlarda yatılı okulda eğitim gören bir grup kızın içinde Sophia bir gün arkadaşı Vivien'e yardım etmemesi ve Vivien'e ceza verilmesi sonrasında yıllar sonra bu iki arkadaşın Seviye 16 kısmında tekrar aynı yere gelmesiyle olaylar gelişir. Sophia, değer verdiği arkadaşına vitamin haplarını almaması gerektiğini söyler. Vivien her ne kadar Sophia ile artık eskisi gibi olmasa da bir bildiği olduğunu düşünür ve hapları almaz. Gece vakti tüm kızlar odalarına geldiklerinde uyku vaktinde bütün kızlar yataklarına yatar. Odadaki kızların hepsi uykuya dalar fakat Sophia ile Vivien hapları almadıkları için uyumazlar. Daha sonra aralarında bir şeyler döndüğüne dair konuşmalar geçer.. İşte bu noktada olaylar gelişir.

Devamını anlatmıyorum çünkü işin önemli kısmı orada.. Normalde bana kalsa size başından sonuna kadar anlatırım ama izleyecek olanların zevklerini elinden almayalım..

Bilim kurgu filmi olarak gösterilse de aslında pekte bilim kurgu değil gerçek hayatta yaşanan olaylar örgüsünden esinlenildiği belki de bu tarz şeylerin de gerçek hayatta yapılıp yapılmadığı aşikar.. Daha çok gerilim filmleri türünde olan Level 16 konusu ile etkileyici diyebiliriz. Film tavsiyesi olarak tavsiye edebileceğim bir film.

İlgili Konular
1- Kesişen Dünyalar - Prityazhenie - Attraction Film İncelemesi
2- Gerçeğe Çağrı - Total Recall Film İncelemesi
3- Nicole Kidman'lı The Others - Diğerleri Film İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..