Prityazhenie 2 - Attraction 2 - Invasion 2020 Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

24 Temmuz 2020 Cuma

Prityazhenie 2 - Attraction 2 - Invasion 2020 Film İncelemesi

Prityazhenie 2 - Attraction 2 - Invasion 2020 Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Prityazhenie 2 - Attraction 2 - Invasion 2020 Film İncelemesi

Bir önce filmin devamı niteliği taşıyan Invasion 2020 filmi, ilk filmine göre oldukça daha hareketli geçmiş. O zaman gelin Prityazhenie 2 izle Invasion hakkında merak edilen Prityazhenie 2 konusu nedir? Prityazhenie 2 oyuncuları kimlerdir? gibi detayları sizler için film incelemesi adı altında ele alalım.



Prityazhenie 2 - Attraction 2 - Invasion 2020 Film İncelemesi

Öncelikle Kesişen Dünyalar - Prityazhenie - Attraction Film İncelemesi yaparken de belirttiğimiz üzere film için birçok isim kullanılıyor. Kimi Kesişen Dünyalar 2 derken kimi Prityazhenie 2 diyor, kimileri Attraction 2 derken kimileri Cazibe 2 diyor, kimileri ise Invasion 2 diyor.. Filmi izlemek isteyenler için en net bilgi Prityazhenie 2 Türkçe dublaj izle yazdığınızda çıkıyor..

Prityazhenie 2 filmi 9 Ocak 2020 tarihinde Almanya'da vizyona girdi ve şuanda filmin Türkçe dublaj seçeneği bulunuyor. Zaten tavsiyem Türkçe altyazı olarak izlemeniz olacaktır. 2 saat 14 dakika süren film, bilim kurgu filmleri ve aksiyon filmleri gibi türleri de içinde barındırıyor..

Prityazhenie 2 - Invasion 2020 Oyuncuları

Yulya Lebedeva rolünü Irina Starshenbaum, Hakon rolünü Rinal Mukhametov, Artyom rolünü Alexander Petrov, Ivan Korobanov rolünü Yuriy Borisov, Colonel Lebedev rolünü Oleg Menshikov, Vice-Prime Minister rolünü Sergei Garmash, Google rolünü Evgeniy Mikheev, Teacher rolünü Konstantin Bogomolov ve IT Department Menager rolünü Andrey Nazimov canlandırıyor.

Prityazhenie 2 - Invasion 2020 Konusu

Bildiğiniz üzere ilk filmde dünya üzerine uzaydan yabancı bir cisim düşmüş ve Rusya'daki büyük bir bölgede ölümler, yıkımlar ve yaralanmalar olmuştu. Bu doğrultuda insanlık tarihi 'önce' ve 'sonra' olmak üzere ikiye ayrılmıştı. Şimdi ise üzerinden yıllar geçmiştir ve ordu bu uzaylılar teknolojisini çözebilmek adına Colonel Lebedev'in kızı Yulya'yı kobay bir fare olarak kullanır. Nedeni ise uzaylılar ile temas kuran tek kişidir. Ordu ile bilim adamları bir araya gelerek Yulya'nın gücünün artmakta olduğunu gördükçe bu insan üstü gücü çözmek adına hislerini, düşüncelerini be duygularını atomlara ayırmaya başlar. Tabi işler beklenildiği gibi düzgün gitmez her şey sarpa sarar. Çünkü Yulya'nın büyük insan dışı gücü, Ra'yı yani Rusya'ya düşen uzay aracını da oldukça telaşlandırır ve Ra dünyadaki tüm her şeyi kendi kontrolüne alarak Yulya'yı öldürmek için elinden geleni yapacaktır.

Film Tavsiyesi = Level 16 Filmi Konusu ve Oyuncuları - Level 16 Film İncelemesi

Bu sefer Prityazhenie 2 Attraction 2 filmi gerçekten başarılı olmuş diyebilirim. Yine de sonunda biraz basitlik olsa da geneli itibarıyla 10 üzerinden 7 verebileceğim bir filmdi. Prityazhenie 2 izle Invasion, bilim kurgu filmi oluşunun hakkını da veriyor diyebilirim. Gerçekten sahnelerin efektleri başarılı bir şekilde hazırlanmış. Peki sizler Invasion 2020 filmini izlemeyi düşünüyor musunuz? Prityazhenie 2 filmini izlediyseniz konumuz altına fikirlerinizi yorum olarak belirtirseniz izleyecek olan kişilere de fikir vermiş olabilirsiniz.

İlgili Konular

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..