Alışveriş Reklamları Arama İçin AdSense İle Kullanılabilecek! - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

25 Ağustos 2020 Salı

Alışveriş Reklamları Arama İçin AdSense İle Kullanılabilecek!

Alışveriş Reklamları Arama İçin AdSense İle Kullanılabilecek! - Kurgu Gücü
Alışveriş Reklamları Arama İçin AdSense İle Kullanılabilecek!
Arama için AdSense (AFS) artık herhangi bir kod değişikliği yapmadan alışveriş ile alakalı sorgularda alışveriş reklamları yayınlanabilecek. Nasıl mı? İşte Arama için AdSense alışveriş reklamları nasıl kullanılacak anlatalım..

AdSense'in yaptığı açıklamaya göre; 20 Ağustos 2020 tarihinden itibaren Arama için Adsense (AFS) ile herhangi bir kod değişikliği yapmadan alışveriş ile alakalı sorgularda alışveriş reklamları gösterilecek..

Arama İçin AdSense Alışveriş Reklamlarına Ne Gibi Katkı Sağlayacak?

  • Alışveriş yapan kullanıcılar, aradıkları ürünlerin resim, fiyat ve promosyon gibi özelliklerini göstererek sitenize gelen etkileşimi daha da arttıracak.
  • Arama için AdSense reklam biçimi için sitenizi sürekli etiketlemenize gerek olmadan alışveriş reklamlarını deneme şansına sahip olacaksınız.
  • Özellikle alışveriş sorguları için alışveriş reklamları gösterilerek BGBG'leri daha yüksek tutma fırsatınız olacak.

Bakınız = Western Union AdSense Ödeme Şekli Arasında Artık Olmayacak!

  • Geçtiğimiz ayın yani 20 Temmuz 2020 tarihinde Arama İçin AdSense kullanıyorsanız bu özelliğe otomatik olarak kayıt olacaksınız. Tabi sonra siteniz veya herhangi bir uygulamanızda alışveriş reklamlarını görmeden önce, bahsedilen tarihten sonraki 1 ay yani 30 gün içerisinde bu özelliği devre dışı bırakma şansınız vardır.
  • Bahsedilen tarihten sonraki 30 gün içerisinde alışveriş reklamlarının tasarımınız için uygun olmadığını ve stilini incelemek adına AdSense hesabınıza göz atabilirsiniz.

Evet değerli takipçiler son olarak şunu da ekleyelim; diyelim Arama için AdSense Alışveriş reklamları için geçerli hale gelmesinden sonra istediğiniz zaman devre dışı bırakabilir ya da yeniden etkinleştirebilir ve belirlenen stilleri yeniden güncelleyebilirsiniz.

İlgili Konular
1- Adsense Yeni Reklam Birimi Eşleştirilen İçerik İle Daha Profesyonel Olun
2- Otomatik Sayfa Yenileme AdSense'ye Zararı Var Mı?
3- Adsense Yeni Site Ekleme Nasıl Yapılır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..