Messi Barcelona'dan Ayrılırsa 700 Milyon Euro Ödemek Zorunda! - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

26 Ağustos 2020 Çarşamba

Messi Barcelona'dan Ayrılırsa 700 Milyon Euro Ödemek Zorunda!

Messi Barcelona'dan Ayrılırsa 700 Milyon Euro Ödemek Zorunda! - Kurgu Gücü
Messi Barcelona'dan Ayrılırsa 700 Milyon Euro Ödemek Zorunda!

Barcelona kulübünün Arjantinli yıldızı Messi Barcelona'dan ayrılıyor mu? sorusu milyonlarca Barcelona hayranını merak içinde bıraktı. Barcelona için tam bir marka yüzü olan Messi Barcelona'dan ayrıldı mı? İşte yıldız futbolcu Messi hakkında merak edilen tüm detaylar konumuzda..


Barcelona'nın şampiyonlar ligi maçında Bayern Münih'e 8-2 yenilmesi sonrasında Messi Barcelona'dan ayrıldığına dair bazı bilgiler ortaya çıktı. Messi'nin ayrılmak için belge gönderdiğini kabul eden Barcelona kulübünde, Messi'nin sözleşmesi hala devam ediyor.

Messi Barcelona'dan Ayrılırsa 700 Milyon Euro Ödemek Zorunda!

Messi Barcelona kulübü ile en son 2017 tarihinde sözleşme yenilemişti ve bu sözleşme de 30 Haziran 2021 tarihinde son bulacaktı.

Bakınız = Transfere En Çok Para Harcayan Takımlar: Dünya Top 10

Bazı spor haberleri kaynaklarında Messi bu sözleşmeyi tek taraflı olarak fesh ederse Barcelona kulübüne sözleşme kapsamında 700 milyon euro serbest kalma bedeli ödemesi gerekeceği belirtilirken, bazı spor kaynaklarda ise sözleşmenin bitmesine 1 sene kala Messi Barcelona'dan ayrılma durumunu haber verirse hiçbir bedel ödemeden Barcelona kulübünden ayrılabileceği belirtiliyor.


Messi Barcelona'dan ayrılacak haberleri çıkınca elbette Messi hangi takıma transfer olacak? sorusu da akıllarda soru işareti bırakırken, bazı haber kaynakları Messi Manchester City'e transfer olacak dedikoduları ortada dolaşmaya başladı..

Arjantinli yıldız Messi futbol hayatında Barcelona'da tam tamına genç takımı da dahil olmak üzere 20 senedir forma giyiyor. Bu süre boyunca 600'den fazla gol atan Arjantinli yıldız Messi şuanda 33 yaşındadır..

İlgili Konular
1- Süper Lig 2019/2020 Sezonu Şampiyonu Başakşehir Olmaya Çok Yakın!
2- Korfbol Nedir, Korfbol Nasıl Oynanır, Kuralları Nelerdir?
3- Biatlon Nedir? Kuralları Nelerdir? Biatlon Hakkında Bilgiler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..