Oda - The Room Film Konusu, Oyuncuları - Oda Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

29 Ağustos 2020 Cumartesi

Oda - The Room Film Konusu, Oyuncuları - Oda Film İncelemesi

Oda - The Room Film Konusu, Oyuncuları - Oda Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Oda - The Room Film Konusu, Oyuncuları - Oda Film İncelemesi

Oda filmi konusu nedir? Oda filmi oyuncuları kimlerdir? Orijinal adı The Room olan Oda filmi yönetmeni kim olduğu da dahil merak edilen tüm detayları film incelemesi adı altında ele aldık. Hadi o zaman gelin geçtiğimiz günlerde vizyona giren Oda filmi hakkında detayları inceleyelim.



Oda - The Room Film Konusu, Oyuncuları - Oda Film İncelemesi

21 Ağustos 2020 tarihinde vizyona giren Oda filmi, 1 saat 50 dakika süren fantastik filmler ve gerilim filmleri türündedir. Oda filmi yönetmen koltuğunda Christian Volckman otururken, Olga Kurylenko, Kevin Janssens ve John Flanders gibi isimler filmin başrollerinde yer alıyor.. Fransa, Belçika ve Lüksemburg ortak yapımı olan filmin senaryosunun orijinal fikri Christian Volckman'a aittir. Senaryosunu kaleme alan ise Eric Forestier ile Cristian Volckman'dır. Filmin yapımcılığını ise Yael Fogiel, Laetitia Gonzalez, Jacques-Henri Bronckart, Christelle Henon, Gwennaelle Libert ve Lilian Eche birlikte üstlenmiştir.

Film Tavsiyesi = Netflix'in Aksiyon Filmi Extraction Film İncelemesi

Oda Film Oyuncuları

Kate karakterini Olga Kurylenko, Matt karakterini Kevin Janssens, John Doe karakterini John Flanders, Madeline Shaeffer karakterini Carole Weyers, Suzanne karakterini Marianne Bourg ve Shane karakterini Francis Chapman canlandırırken Vince Drews ve Joshua Wilson gibi isimler de filmde rol almıştır.

Oda Film Konusu

Filmin konusu kısaca bir çiftin dileklerini gerçekleştiren bir oda bulmasına odaklanıyor.. Kate ve Matt, 30'lu yaşlarda New York'ta yaşayan bir çifttir. Sağlıklı ve otantik bir yaşam arayışı içinde olan çift, bir gün şehirden ayrılma kararı alıyor. Bunun üzerine de New Hampshire'da yer alan oldukça eski bir eve taşınan çift, yeni evlerine alışmaya çalışırken, evlerinde gizli bir oda bulurlar. Fark ederler ki bu oda olağanüstü bir güce sahiptir ve istedikleri her şeyi gerçekleştirebileceklerinin farkına varırlar. Bunun üzerine istedikleri her şeyi odadan dileyen çift, istediklerinin gerekleşmesi sonrasında oldukça çok şaşırır. En sonunda ise daha önce deneyip de yapamadıkları bir çocuğu odadan dilerler. İşte bütün olay bu istekten sonra Kate ve Matt için farklı bir sonuç doğuracaktır..

Oda film konusu aslına bakılırsa basit bilindik fantastik filmlerden bir tanesi diyebiliriz. Fakat fantastik film sevenler için izlenmeye değer bir film olduğunu düşünüyorum. The Room Türkçe dublaj izle seçeneği şuanda birçok yerde bulunmuyor olsa da altyazı olarak izleme fırsatınız bulunuyor. Oda filmi izle'dikten sonra fikirlerinizi konumuz altında yorum olarak paylaşarak, izleyecek olanlara bilgi verebilirsiniz.

İlgili Konular
1- Boyalı Kuş Film Konusu, Oyuncuları Film İncelemesi
2- Geçit - Portal Film Konusu, Oyuncuları - Geçit Film İncelemesi
3- Nuh Tepesi Film Konusu, Oyuncuları - Nuh Tepesi Film İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..