Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Altyapı Oyuncuları İsimleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

1 Eylül 2020 Salı

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Altyapı Oyuncuları İsimleri

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Altyapı Oyuncuları İsimleri - Kurgu Gücü
Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Altyapı Oyuncuları İsimleri

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 altyapı oyuncuları tarafından yapılan skeçler binlerce kişi tarafından ilgiyle izlenirken, acaba çghb 2 altyapı oyuncuları isimleri neler diye de merak eden o kadar kişi mevcut. İşte biz de sizlere bkm mutfak ekibinde altyapıda yer alsalar da oldukça başarılı performans gösteren çghb 2 altyapı hakkında bazı bilgiler vereceğiz.


Eser Yenerler, İbrahim Büyükak, Oğuz Koç ve Büşra Pekin gibi daha birçok ismin meşhur olup çok iyi kariyerler elde etmesine olanak sağlayan Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı programın ikinci ekibinde yer alan isimler de oldukça çok iyi performans göstererek ilgi çekmeye başladı. Özellikle çghb 2 altyapı cenan, oynadığı karakterlerde başarılı performans göstermesiyle ilgi odağı oldu. Beraberinde Jim Carrey tiplemesiyle dikkatleri üzerine çeken Ömer Faruk da ilgi çeken diğer isimlerden. Hadi gelin o zaman çok güzel hareketler bunlar 2 altyapı isimleri neler onları görelim.

Dileyenler Aşağıdaki Videoyu İzleyerek de Bilgi Alabilir

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Altyapı Oyuncuları İsimleri

Nazlı Senem Ünal Çghb 2 Altyapı

Nazlı Senem Ünal Çghb 2 Altyapı - Kurgu Gücü
Nazlı Senem Ünal Çghb 2 Altyapı
Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 altyapı ekibinin kıvırcık güzeli Nazlı Senem Ünal, oynadığı her skeçte başarılı performans sergiledi ve bu da ona birçok dizi ve filmde oynama şansı sağladı. Nazlı Senem Ünal kaç yaşında diye merak edenlerin merakını 22 Mayıs 1991 tarihinde doğdu diyerek giderelim. Peki Nazlı Senem Ünal neden ayrıldı? Bildiğiniz üzere Nazlı Senem bir süredir Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ekibinde yer almıyor. İşte bunun nedeni ise yakın zamanda vizyona giren TV dizisi olan Menajerimi Ara adlı dizide Jülide karakterini canlandırıyor olmasıdır. Peki Nazlı Senem Ünal nereli? Güzel oyuncunun Bursa doğumlu olduğu bilinmektedir.

Ömer Faruk Çavuş Çghb 2 Altyapı

Ömer Faruk Çavuş Çghb 2 Altyapı - Kurgu Gücü
Ömer Faruk Çavuş Çghb 2 Altyapı
Jim Carrey, Edis gibi isimlerin tiplemesiyle dikkatleri üzerine çeken Ömer Faruk Çavuş Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 altyapı oyuncuları arasında yer alıyor. Ömer Faruk Çavuş nereli diye merak edenler için Sakarya doğumlu olduğu biliniyor. Ömer Faruk Çavuş kaç yaşında diye merak ediyorsanız, şuan onun için net bir bilgi mevcut değildir. Ömer Faruk Çavuş dizi ve filmleri arasında ilk olarak 2017 senesinde Aile Arasında adlı TV dizisinde canlandırdığı Sedat karakteri yer alıyor. Daha sonra yine aynı senede Yengeç adlı TV dizisinde rol adlı. Aradan iki sene sonra 2019 senesinde Organize İşler: Sazan Sarmalı adlı filmde rol aldı. Şuanda Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 altyapı oyuncuları arasında yer alıyor ve 2020 senesinde son olarak Son Parti adlı sinema filminde Ferman karakterini canlandırmıştır.

Bakınız = Seksenler Dizisi: TRT 1 Ekranlarının Sevilen Dizisi Geri Dönüyor

Cenan Adıgüzel Çghb 2 Altyapı

Cenan Adıgüzel Çghb 2 Altyapı - Kurgu Gücü
Cenan Adıgüzel Çghb 2 Altyapı
Belki de Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 altyapı oyuncuları arasında gösterdiği performansla dikkatleri en çok üzerine çeken isim Cenan Adıgüzel diyebiliriz. Oynadığı skeçlerdeki başarılı performansı sonrasında seyirci kitlesini de arkasında alarak daha iyi işler çıkartan Cenan Adıgüzel nereli diye merak ediyorsanız, Kayserili olduğu bilinmektedir. Cenan Adıgüzel kaç yaşında diye merak ediyorsanız, 1994 tarihinde doğdu bilinmektedir. Cenan Çghb 2 altyapı dışında aşk yaşantısı ile de dikkat çekiyor. Cenan Adıgüzel sevgilisi kim diye merak ediyorsanız, Cenan Adıgüzel Bahar Şahin ile sevgilidir.

Selen Esen Çghb 2 Altyapı

Selen Esen Çghb 2 Altyapı - Kurgu Gücü
Selen Esen Çghb 2 Altyapı
Geldik BKM mutfak ekibinin diğer güzel bir oyuncusu olan Selen Esen ismine. Selen Esen nereli diye merak edenler için İstanbul doğumlu olduğunu belirterek meraklarını giderebiliriz. Selen Esen kaç yaşında diye illa ki merak edenler vardır. Selen Esen 19 Şubat 1994 tarihinde doğmuştur. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 altyapı oyuncuları arasında yer almaktadır.

Emin Oğuz Çelebi Çghb 2 Altyapı

Emin Oğuz Çelebi Çghb 2 Altyapı - Kurgu Gücü
Emin Oğuz Çelebi Çghb 2 Altyapı
Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 altyapı erkek oyuncular arasında oldukça iyi performans sergileyen Emin Oğuz Çelebi Selen Esen aşkı da akıllara kazındı.

Birsel Kılınçcı Çghb 2 Altyapı

Birsel Kılınçcı Çghb 2 Altyapı - Kurgu Gücü
Birsel Kılınçcı Çghb 2 Altyapı
Çghb 2 altyapı oyuncuları arasında belki de en hareketli ve çatlak derecede rollerde yer alan Birsel Kılınçcı da oldukça güzel biri olması ve başarılı performansıyla dikkat çeken diğer isimlerden. Girdiği karakteri çok iyi canlandırıyor. Birsel Kılınçcı nereli? Aslen İstanbullu olan Birsel Kılınçcı kaç yaşında diye merak ediyorsanız 22 Haziran 1992 tarihinde doğduğunu belirtebiliriz.

Bakınız = Kızım 1. Bölüm 19 Eylül 2018 Tarihinde TV8 Ekranlarında Yayınlandı

Ebru Yücel Çghb 2 Altyapı

Ebru Yücel Çghb 2 Altyapı - Kurgu Gücü
Ebru Yücel Çghb 2 Altyapı
Ekibin sıcak çikolatası Ebru Yücel. Özellikle Ronaldinho ve Lady Gaga tiplemeleri ile dikkatleri üzerine çeken Ebru Yücel Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 altyapı ekibinin diğer güzel oyuncusudur. 2015 senesinde Robinson Crusoe & Cuma filminde dikkatleri üzerine çeken Ebru Yücel, şuanda Çghb 2 altyapı ekibinde yer alıyor. Ebru Yücel nereli? İstanbul'da doğan Ebru Yücel kaç yaşında diye merak edenler için 18 Nisan 1994 tarihinde doğmuştur.

Cansu Mumcu Çghb 2 Altyapı

Cansu Mumcu Çghb 2 Altyapı - Kurgu Gücü
Cansu Mumcu Çghb 2 Altyapı
Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 altyapı ekibi arasında yer alan Cansu Mumcu'yu ilk olarak Yeşil Deniz adlı dizide aldığı kısa bir rolden tanıyabiliriz. Şuanda ise aktif olarak Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 altyapı ekibi arasında yer alıyor. Sempatik güzel oyuncu Cansu Mumcu nereli? Bursa doğumlu olan Cansu Mumcu yaşı ise 33 yani 1987 tarihinde doğmuştur.

Tuğba Yılmaz Çghb 2 Altyapı

Tuğba Yılmaz Çghb 2 Altyapı - Kurgu Gücü
Tuğba Yılmaz Çghb 2 Altyapı
Genellikle her girdiği rolü başarıyla canlandıran Tuğba Yılmaz, BKM mutfak ekibinde oyunculuk hayatını sürdürüyor.

Hande Özen Çghb 2 Altyapı

Hande Özen Çghb 2 Altyapı - Kurgu Gücü
Hande Özen Çghb 2 Altyapı
Yine güzel bir oyuncu olan Hande Özen'de genel olarak çılgın ve çatlak rolleri canlandırıyor.

Talha Karcı Çghb 2 Altyapı

Talha Karcı Çghb 2 Altyapı - Kurgu Gücü
Talha Karcı Çghb 2 Altyapı
Oynadığı her skeçte seyirciden reaksiyon almayı başaran Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 altyapı oyuncusu Talha Karcı, sevilen isimlerden bir tanesidir.

Ali Özün Aydın Çghb 2 Altyapı

Ali Özün Aydın Çghb 2 Altyapı - Kurgu Gücü
Ali Özün Aydın Çghb 2 Altyapı
Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 altyapı ekibinin diğer bir üyesi olan Ali Özün Aydın Killa Hakan tiplemesi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı ve şimdi de üzerine katarak daha da ilerleme kaydediyor.

Emre Aslan Çghb 2 Altyapı

Emre Aslan Çghb 2 Altyapı - Kurgu Gücü
Emre Aslan Çghb 2 Altyapı
Yakışıklı ve sempatikliği ile dikkat çeken Emre Aslan da Çghb 2 altyapı oyuncuları arasında başarılı performans sergileyen isimlerden bir tanesidir.

Arif Güloğlu Çghb 2 Altyapı

Arif Güloğlu Çghb 2 Altyapı - Kurgu Gücü
Arif Güloğlu Çghb 2 Altyapı
Minyon tipiyle ve sempatik tavırlarıyla girdiği her rolde reaksiyon almayı başaran Arif Güloğlu'da BKM mutfak ekibinde yer alıyor.

Hacı Ahmet Ak Çghb 2 Altyapı

Hacı Ahmet Ak Çghb 2 Altyapı - Kurgu Gücü
Hacı Ahmet Ak Çghb 2 Altyapı
Son olarak Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 altyapı oyuncusu Hacı Ahmet Ak'a sıra geldi. Sevecen bir tipi olmasından dolayı birçok rolde komik sahneler ortaya çıkıyor.

Yeşim Dursun Çghb 2 Altyapı

Yeşim Dursun Çghb 2 Altyapı
Yeşim Dursun Çghb 2 Altyapı

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 altyapı oyuncuları arasında yer alan Yeşim Dursun, ilk olarak Masalım da Kundura adlı skeçte boy gösterdi. İstanbul'un Avcılar semtinde doğan Yeşim Dursun 59 kilo, boyu ise 1,68 metre olarak biliniyor.

Didem Ruhi Çghb 2 Altyapı

Didem Ruhi Çghb 2 Altyapı
Didem Ruhi Çghb 2 Altyapı

Didem Ruhi genel olarak çılgın rollerde karşımıza çıkıyor olsa da bazı skeçlerde annecan roller ile de dikkat çekiyor. Didem Ruhi yaşı 1991 tarihinde doğan güzel Çghb 2 altyapı oyuncusu, Ankara'da doğmuştur. Didem Ruhi boyu 1,72 metre olurken, kilosu ise 65 olarak bilinmektedir.

Yiğit Taşdemir Çghb 2 Altyapı

Yiğit Taşdemir Çghb 2 Altyapı
Yiğit Taşdemir Çghb 2 Altyapı
Çok tanınan biri olmasa da Çghb 2 altyapı oyuncuları arasında yer alan Yiğit Taşdemir, birçok skeçte yer almış isimlerden bir tanesidir. 

Bu konumuzda sizlere BKM mutfağın Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 altyapı oyuncuları isimleri neler olduğunu ve beraberinde de bazı merak edilen detayları vermeye çalıştık. Umarım hoşunuza giden ve aradığınız bilgiyi bulabildiğiniz bir konu olmuştur.

İlgili Konular
1- Bay Yanlış Dizi Oyuncuları İsimleri, Yaşları, Nereli ve Boyları?
2- Egenin Hamsisi Dizisi Oyuncuları ve Oynadıkları Karakterler
3- Her Yerde Sen 10. Bölüm Ne Zaman, Saat Kaçta?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..