YouTube Kazançları Ayın Kaçında AdSense Bakiyesine Yansır? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

3 Eylül 2020 Perşembe

YouTube Kazançları Ayın Kaçında AdSense Bakiyesine Yansır?

YouTube Kazançları Ayın Kaçında AdSense Bakiyesine Yansır? - Kurgu Gücü
YouTube Kazançları Ayın Kaçında AdSense Bakiyesine Yansır?

YouTube ile para kazanmak günümüzde oldukça kullanılan bir sektör olduğu için YouTube kazançları ayın kaçında AdSense bakiyesine yansır? diye merak ediyor. İşte bizde bilmeyenler için bu konu hakkında bilgi vermek istedik. O zaman gelin YouTube ödemeleri ne zaman yapılıyor? sorusunu cevaplayalım.



YOUTUBE ÖDEMELERİ VE ADSENSE

Bildiğiniz üzere genel olarak her yerde AdSense ödemeleri hakkında bilgi veriliyor. Fakat YouTube kazançları AdSense bakiyesine ne zaman eklenir sorusunun cevabını bulmak için oldukça çaba sarf etmeniz gerekiyor. Tabi artık bunun için çaba harcamanıza gerek kalmıyor çünkü YouTube ödemeleri hakkında bilgileri sizler için konumuzda veriyoruz.

Öncelikle bir içerik yayıncısıysanız ve AdSense reklam kullanıyorsanız genelde tıklamalar ve görüntülemeler AdSense panelinize ya o gün içinde ya da ertesi gün içinde yansır. Eğer ki ben YouTube kullanıcısıyım ama YouTube kazançları AdSense hesabıma yansımadı diyorsanız bunun da elbette farklı bir tarihi var... Bunu bir örnek ile açıklayalım..

Bakınız = Google Adsense Kaç Reklam Tıklama Başına Ne Kadar Veriyor?

Şimdi diyelim Eylül ayında YouTube analytics alanına baktınız ve 50 dolar kazanç görüyorsunuz fakat Ekim ayının başında AdSense hesabınıza girdiğinizde o kazancın yansımadığını görüyorsunuz ve bu da sizi paniğe sokuyor. Sakin olun panik yapacak bir şey yok. Neden mi? Çünkü, YouTube kazançları AdSense bakiyesine yansıması biraz zaman alıyor. Ne kadar bir zaman? Bu zaman genelde 15 gün oluyor. Yani yeni ayın ilk 15 günü. Eylül ayındaki YouTube kazançları genelde bir sonraki ay yani Ekim ayının 10 ile 15'i arasında AdSense hesabınıza yansır. Banka hesabınıza geçmesi ise AdSense hesabının ödemelerini yaptığı tarihte olur. AdSense size ödeme yapıldı diyorsa ve banka hesabınıza para aktarılmadı ise buraya tıklayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

YouTube kazançları ne zaman ödenir diye merak edenlerin merakını bu şekilde gidermiş olduğumuzu düşünüyorum. Aklınıza takılan herhangi bir şey olursa konumuz altında yorum yaparak sorabilirsiniz.

İlgili Konular
1- Google Adsense Otomatik Reklamlar Artık Yeni ve Özelleştirilebilir
2- Adsense Yeni Site Ekleme Nasıl Yapılır?
3- Devletin Mevduatlara El Koyma Söz Konusu Olabilir Mi ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..