Gece Nöbeti Film Konusu, Oyuncuları - The Night Clerk Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

7 Ağustos 2020 Cuma

Gece Nöbeti Film Konusu, Oyuncuları - The Night Clerk Film İncelemesi

Gece Nöbeti Film Konusu, Oyuncuları - The Night Clerk Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Gece Nöbeti Film Konusu, Oyuncuları - The Night Clerk Film İncelemesi

Gece Nöbeti filmi bugün ki film incelemesi konumuz oldu. Peki Gece Nöbeti filmi konusu nedir? Gece Nöbeti filmi ne zaman vizyona girmiştir? Gece Nöbeti filmi oyuncuları kimlerdir? İşte sizler için Gece Nöbeti filmi hakkında merak edilen tüm soruları film incelemesi adı altında konumuzda cevaplayacağız.


Gece Nöbeti Film Konusu, Oyuncuları - The Night Clerk Film İncelemesi

Film bugün yani 7 Ağustos 2020 tarihinde vizyona girdi ve 2020 filmleri arasında yerini aldı. 1 saat 30 dakika süre filmin orijinal adı The Night Clerk olarak bilinmektedir. Abd yapımı filmin yönetmen koltuğunda Michael Cristofer otururken Gece Nöbeti oyuncu kadrosunda ise Tye Sheridan, Helen Hunt ve John Leguizamo gibi isimler yer alıyor. Dram filmleri, gerilim filmleri ve polisiye filmler türlerini içinde barındıran filmin senaryosunu yönetmen koltuğunda oturan Michael Cristofer kaleme almıştır. Filmin yapımcılığını ise David M. Wulf ile Arianne Fraser üstlenmiştir.

Film Tavsiyesi = Cloud Atlas - Bulut Atlası Film İncelemesi

Gece Nöbeti Filmi Oyuncuları

Bart Bromley rolünü Tye Sheridan, Ethel Bromley rolünü Helen Hunt, Johnny Espada rolünü John Leguizamo, Andrea Rivera rolünü Ana de Armas, Nick Perretti rolünü Johnathon Schaech, Karen Perrette rolünü Jacque Gray, Salesman rolünü Walter Platz, Saleslady rolünü Pam Eichner, Ron Benson rolünü Joey Miyashima, Jack Miller rolünü ise Austin Archer canlandırmıştır.

Gece Nöbeti Filmi Konusu

Filmin konusunu kısaca özetleyecek olursak, otistik fakat oldukça zeki olan Bart Bromley adındaki bir otel görevlisinin başından geçen olaylara odaklanılan bir film diyebiliriz. Otistik ve zeki olan bu otel görevlisi Bart, kendi sosyal yeteneklerini daha da iyi seviyeye getirebilmek adına oteldeki misafirleri güvenlik kameraları aracılığıyla kaydeder. Daha sonra günlerden birgün Bart'ın çalıştığı saatler içerisinde bir kadın öldürülür ve tabi ki de bunun üzerine ilk şüpheli elbette otel görevlisi olur. Polis gelip Bart'ı sorgulasa da Bart kendi masumiyetini kanıtlamak için de olsa güvenlik kameralarıyla yaptığı kayıt olayını anlatmaz.. Polis soruşturmaları hızla ilerlerken oteldeki güzel misafir yani Andrea Rivera ile özel bir bağlantı kuracaktır. İşte olay şudur ki otel görevlisi Bart, sıradaki cinayet işlenmeden gerçek katili bulup durmak zorundadır..

Gece Nöbeti filmi konusu aslında çok farklı bir hikaye olmasa da fena sayılmaz diyebiliriz. Film henüz vizyona yeni girdiği için izleme fırsatım elbette olmadı fakat ilk fırsatta Gece Nöbeti filmi izleyip sizlerle fikirlerimi daha net bir şekilde paylaşacağım. Peki siz Gece Nöbeti filmini izlemeyi düşünüyor musunuz? Konumuzun altından cevaplarınızı bekliyoruz..

İlgili Konular
1- Tom Hanks'li Atlantik Savaşı - Greyhound Film İncelemesi
2- Korku Seansı 3 - The Conjuring: The Devil Made Me Do It Film İncelemesi
3- Rich in Love Film Konusu, Oyuncuları - Rich in Love Film İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..