Rich in Love Film Konusu, Oyuncuları - Rich in Love Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

5 Ağustos 2020 Çarşamba

Rich in Love Film Konusu, Oyuncuları - Rich in Love Film İncelemesi

Rich in Love Film Konusu, Oyuncuları - Rich in Love Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Rich in Love Film Konusu, Oyuncuları - Rich in Love Film İncelemesi

Netflix 2020 yapımı filmlerinden olan romantik komedi türündeki Rich in Love filmi hakkında merak edilenler sizlerle. Rich in Love konusu nedir? Rich in Love oyuncuları kimlerdir? gibi film hakkında merak edilen tüm detayları sizler için film incelemesi adı altında inceledik. O zaman gelin Rich in Love yorum ve daha fazlasını inceleyelim..


Rich in Love Film Konusu, Oyuncuları - Rich in Love Film İncelemesi

Rich in Love filmi ilk vizyon gösterimi 30 Nisan 2020 tarihinde gerçekleşmiştir. Film yaklaşık olarak 1 saat 44 dakikalık bir süreye sahiptir. Rich in Love yönetmen koltuğunda ise Brezilyalı ünlü yönetmen Anita Barbosa ile Bruno Garotti birlikte oturmaktadır. Filmin senaryosunu kaleme alanlar ise Sylvio Gonçalves ile yönetmen koltuğunda da oturan Bruno Garotti'dir. Netflix'in bu zamana kadar en iyi romantik komedi filmleri arasında yer aldığı söylenen Rich in Love oyuncu kadrosu içinde ise başrollerde Danilo Mesquita ile Giovanni Lancellotti gibi isimler yer almaktadır.

Film Tavsiyesi = Level 16 Filmi Konusu ve Oyuncuları - Level 16 Film İncelemesi

Rich in Love Oyuncuları

Filmin oyuncu kadrosu ise şu şekilde; Paulo rolünü Giovanni Lancellotti, Teto rolünü Danilo Mesquita, Alana rolünü Fernanda Paes Leme, Raissa rolünü Bruna Griphao, Monique rolünü Lele, Igor rolünü Jaffar Bambirra, Ze rolünü Oscar Calixto, Teodoro Trancoso rolünü Ernani Moraes, Dr. Victor rolünü Caio Paduan, Celio rolünü Gillray Coutinho canlandırırken, beraberinde Juliana Xaviers, Alok, Marcos Oliviera, Julio Uchoa gibi isimler de filmde rol almıştır.

Rich in Love Konusu

Romantik komedi filmi olunca filmin içinde aşk olmazsa olmaz diyebiliriz. Netflix filmleri arasında yerini alan Rich in Love konusu kısaca, genç bir çocuğun hoşlandığı kıza kendini kanıtlamaya çalışması sırasında gerçekleşen olayları ele alıyor.

Açıkçası bu tür hikayeye sahip çok film olduğunu düşünüyorum ve çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Değerlendirme yapacak olursak 10 üzerinde 4 verebileceğim bir filmdir. Rich in Love imdb puanına baktığımızda ise 5,8 değerinde bir puan aldığını görüyoruz. Rich in Love konusu bakımında bana göre sıradan bir konuya sahip olması pek cezbedici durmuyor. Rich in Love oyuncuları için ise fena olmadıklarını söyleyebiliriz. Sizler de film hakkında fikirlerinizi konumuz altında yorum yaparak paylaşabilirsiniz.

İlgili Konular
1- 365 Gün - 365 DNI Film İncelemesi
2- En İyi Soygun Dizisi 'La Casa De Papel' İncelemesi
3- The Legacy of the Bones - Kemiklerin Mirası Film İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..