Dortmund'un Augsburg'a 2-0 Yenildiği Maçta Erling Haland Tırnaklarını Yedi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

29 Eylül 2020 Salı

Dortmund'un Augsburg'a 2-0 Yenildiği Maçta Erling Haland Tırnaklarını Yedi

Dortmund'un Augsburg'a 2-0 Yenildiği Maçta Erling Haland Tırnaklarını Yedi
Dortmund'un Augsburg'a 2-0 Yenildiği Maçta Erling Haland Tırnaklarını Yedi

Cumartesi günü oynanan Augsburg Dortmund arasındaki maçta objektiflere yansıyan kareler dikkatlerden kaçmadı. Genç oyuncu Erling Haland tırnak yedi ve bu da elbette objektiflerden kaçmadı. A Spor ekranlarında ekrana gelen maçta Augsburg Dortmund karşısında 2-0 öne geçince Erling Haland tırnaklarını yemeye başladı.


Bundesliga'da 2020/21 sezonun 2. hafta maçları oynanırken Augsburg ile Dortmund karşı karşıya geldi. Dortmund'un favori olarak çıktığı maçın 40. dakikasında Felix Uduokhai Augsburg'u öne geçiren golü atınca Erling Haland'ın tırnaklarını yemeye başladığı objektiflere yansıdı.


Bakınız = Erling Haland Kimdir, Kaç Yaşındadır? Oynadığı Takımlar


İlk yarının bu skorla sonuçlanmasının ardından B. Dortmund Augsburg üzerinde ikinci yarı da baskı kuramayınca dakika 54'te sahneye Daniel Caligiuri çıktı ve Augsburg adına ikinci golü buldu. Vakit iyice daralmaya başlayınca, maçın bitimine son 4 dakika kala yine Erling Haland tırnaklarını yemeye devam etti ve bu da elbette kameraların objektifinden kaçmadı.


Oldukça gergin geçen maçın sonunda kazanan Augsburg oldu ve akıllarda Erling Haland'ın tırnak yediği enstantaneleri kaldı. Anlaşılan Haland için büyük stres içeren bir maç oldu. Salzburg'dan transfer olduktan sonra Dortmund'da da adından oldukça söz ettiren genç futbol yıldızının tırnak yediği stresli anları gösteriyor ki bir endişe içinde..


İlgili Konular

1- Messi Barcelona'dan Ayrılırsa 700 Milyon Euro Ödemek Zorunda!

2- İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nün 10 Maddede Akıl Almaz Hikayesi

3- Şampiyonlar Çeyrek Final Maçında Şok Skor! Barcelona 2-8 Bayern Münih


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..