Ermenistan Azerbaycan Savaşındaki Gerilim Devam Ediyor! - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

27 Eylül 2020 Pazar

Ermenistan Azerbaycan Savaşındaki Gerilim Devam Ediyor!

Ermenistan Azerbaycan Savaşındaki Gerilim Devam Ediyor!
Ermenistan Azerbaycan Savaşındaki Gerilim Devam Ediyor!

Son dakika haberleri arasında Ermenistan Azerbaycan'a savaş açtığı haberleri damga vurdu. Ermenistan Azerbaycan saldırısı gündeme bomba gibi oturdu. Azerbaycan Savunma Bakanlığı'nın yaptığı açıklamada, Ermenistan'ın Azerbaycan cephe hattı sonuna kadar geniş çapta bir saldırı düzenlediğini belirtti. Hem Azerbaycan mevzileri hedef alınırken hem de sivil yerleşim yerleri hedef alındı ve bu yüzden de bazı siviller hayatını kaybederken, yaralıların da olduğu belirtilmektedir.


Haber şu şekilde; Ermenistan'ın ateş açması üzerine de Azerbaycan ordusu da karşı saldırı başlatmak zorunda kaldı. Belirtilene göre, bütün cephe hattı boyunca oldukça büyük şiddette çatışmalar devam ediyor. Bu çatışmalar doğrultusunda Bakanlık, Cebrayıl ile Fuzuli bölgelerinde yer alan 6 köyün Ermenistan işgalinden kurtarıldığını belirtti.


Ermenistan Azerbaycan savaşı hakkında yapılan açıklamalarda, Azerbaycan ordusu top, füze ve hava araçlarıyla Ermenistan'ın manevra yapan birlikleri, komuta noktaları, araçları ve askeri tesisleri hedef olarak aldığı yer almakta. Beraberinde diğer bir açıklamada, Azerbaycan Hava Kuvvetleri'ne ait bir helikopterin Ermenistan ordusu tarafından Terter yönünde düşürüldüğü ve mürettebatın ise hayatta olduğu belirtiliyor. Ayrıca Ermenistan'a ait 12 uçaksavar füze sisteminin imha edildiği de belirtilmektedir.


Bakınız = Çatlak Şanzel Doktor Öldürdüm Dedi, Armağan Çağlayan Kahkaha Attı


Diğer bir açıklamada ise Terter'in Gapanlı, Ağdam'ın Çıraklı ve Orta Garvand, Fuzuli'nin Alhanlı ve Şükürbeyli, Cebrayıl'ın Çocuk Mercanlı köylerinde Ermenistan ordusunun saldırısı sonucunda bazı kişilerin öldüğü ve yaralıların da olduğu belirtilmektedir. Beraberinde ise o köylerin alanlarında da büyük hasarlar oluştuğu belirtiliyor.


Ermenistan Azerbaycan sınırı arasında gerilim iyice artarken, yapılan açıklamalarda Azerbaycan 6 köyü Ermenistan işgalinden kurtarmayı başardı ve diğer işgal altındaki köyleri de kurtarmaya devam edeceklerini belirtti.


İlgili Konular

1- Aleyna'dan Sonra Annesi Gülay Uygun'da mı İntihar Etti?

2- Psikolojik Baskıya Dayanamayan Melisa İntihar Etti!

3- Trendyol Wayfair Çocuk Ticareti mi Yapıyor? Wayfair Skandal İddialar!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..