My Spy Movie Konusu, Oyuncuları - My Spy Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

20 Eylül 2020 Pazar

My Spy Movie Konusu, Oyuncuları - My Spy Film İncelemesi

My Spy Movie Konusu, Oyuncuları - My Spy Film İncelemesi
My Spy Movie Konusu, Oyuncuları - My Spy Film İncelemesi

Türkçe adı Casusum olan My Spy konusu nedir? My Spy oyuncuları isimleri ve rolleri nelerdir? 2020 filmleri arasında yer alan ailecek izlenebilecek filmler içinde olan My Spy filmi hakkında merak edilen tüm detaylar film incelemesi adı altında sizlerle.. İşte My Spy ne zaman vizyona girdi? ve daha fazlası..


My Spy Movie Konusu, Oyuncuları - My Spy Film İncelemesi

My Spy filmi 9 Ocak 2020 tarihinde Kolombiya'da vizyona giren yaklaşık olarak 1 saat 41 dakika süren bir filmdir. Aksiyon filmleri, komedi filmleri ve aile filmleri türünde olan My Spy filmi yönetmen koltuğunda Peter Segal oturuyor. Abd yapımı filmin oyuncu kadrosunda Dave Bautista, Chloe Coleman, Kristen Schaal gibi isimler yer alırken, filmin senaryosunu Erich Hoeber ile Jon Hoeber kaleme almıştır. Filmin yapımcılığını ise Peter Segal, Jonathan Meisner, Dave Bautista, Gigi Pritzker, Robert Simonds, Chris Bender ve Jake Weiner birlikte üstlenmiştir.

My Spy Oyuncuları İsimleri ve Rolleri

JJ karakterini Dave Bautista, Sophie karakterini Chloe Coleman, Bobbi karakterini Kristen Schaal, Kate karakterini Parisa Fitz-Henley, David Kim karakterini Ken Jeong, Christina karakterini Nicola Correia-Damude, Azar karakterini Ali Hassan, Dr. Weller karakterini Darrin Baker ve Carlos karakterini ise Devere Rogers canlandırmıştır.

Film Tavsiyesi = Project Power - Proje Film Konusu, Oyuncuları - Proje Film İncelemesi

My Spy Konusu

Filmin konusu kısaca, oldukça ciddi bir CIA ajanı olan JJ (Dave Bautista) karakterine odaklanıyor diyebiliriz. JJ ve ortağı ile gizli bir operasyon görevi doğrultusunda bir ailenin evine gizli kameralar takıp, onların her anını takip etmektedirler. Kameraları fark eden 9 yaşındaki kız ise ajanlar için büyük bir talihsizliğe neden olur. 9 yaşındaki Sophie, kameraları fark edince bunun nereden geldiğini çözer ve ajanları video çekerek tehdit eder. Bu doğrultuda JJ, Sophie ne derse yapmak zorunda kalır.

My Spy Film Yorumu

My Spy imdb puanına baktığımızda 6,3 aldığını görüyoruz. Ailecek izlenebilecek filmler arayanlar için oldukça eğlenceli bir film olduğunu söyleyebilirim. Birçok sahnesinin komik olduğunu ve izlerken hiç sıkılmayacağınız eğlenceli bir film olduğunu belirtebilirim. My Spy Türkçe dublaj izle seçeneği aslında pek tercih ettiğim seçenek olmadığını belirtebilirim. Çünkü My Spy altyazı izle ile daha iyi film zevki alıyorsunuz.

İlgili Konular

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..