Aleyna'dan Sonra Annesi Gülay Uygun'da mı İntihar Etti? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

18 Eylül 2020 Cuma

Aleyna'dan Sonra Annesi Gülay Uygun'da mı İntihar Etti?

Aleyna'dan Sonra Annesi Gülay Uygun'da mı İntihar Etti? - Kurgu Gücü
Aleyna'dan Sonra Annesi Gülay Uygun'da mı İntihar Etti?
Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programında Aleyna Uygun intihar süsü verilerek öldürüldüğü düşünürken, şimdide annesi Gülay Uygun intihar ettiği ya da intihar süsü verilerek öldürüldüğü tartışılıyor.


Aleyna'nın ölümünden sonra Müge Anlı, 'Aleyna intihar edecek olsaydı, en azından arkasında bir mektup bırakırdı' diyerek olayın intihar olmadığını düşünerek olayın peşini bırakmazken, şimdi de annesi Gülay Uygun intihar etti diye haberler çıktı. Bunun üzerine yine bir intihar süsü verildiği düşünülen olayda bu sefer arkada bir intihar mektubu bırakıldığı ve bu mektupta da "ölümümden Müge Anlı sorumludur." notu çıkmasıyla olaylar daha da karışıyor.

Olayların detayları her ne kadar bilinmese de konu sosyal medya gündemine bomba gibi otururdu. Özellikle konuşulanlar arasında ise en çok dikkat çeken durum, iki ölümünde intihar değil de cinayet olduğu düşüncesidir. Gülay Uygun'un intiharı söz konusu olurken eşinin üzüntü duymaması objektiflerden kaçmadı.

İlgili Konular
1- Psikolojik Baskıya Dayanamayan Melisa İntihar Etti!
2- Sağlık Bakanlığı'ndan Üniversitelerde Uzaktan Eğitim Yapılsın Tavsiyesi
3- Trendyol Wayfair Çocuk Ticareti mi Yapıyor? Wayfair Skandal İddialar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..