Crood'lar 2: Yeni Bir Çağ Film Konusu, Oyuncuları - Crood'lar 2 Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

17 Ekim 2020 Cumartesi

Crood'lar 2: Yeni Bir Çağ Film Konusu, Oyuncuları - Crood'lar 2 Film İncelemesi

Crood'lar 2: Yeni Bir Çağ Film Konusu, Oyuncuları - Crood'lar 2 Film İncelemesi
Crood'lar 2: Yeni Bir Çağ Film Konusu, Oyuncuları - Crood'lar 2 Film İncelemesi

Normalde pek animasyon filmleri paylaşmıyor olsam da Nicolas Cage ile Emma Stone'un seslendirmesini yaptığı Crood'lar 2: Yeni Bir Çağ filmi konusu ne olduğunu merak edenler için paylaşmak istedim. Peki The Croods 2 oyuncuları kimler? Crood'lar 2 ne zaman vizyonda? gibi merak edilen tüm detayları film incelemesi adı altında sizlerle paylaşıyoruz.


Crood'lar 2: Yeni Bir Çağ filmi 15 Ocak 2021 tarihinde vizyona girecek. Animasyon filmleri, macera filmleri, aile filmleri ve komedi filmleri türlerini içeriyor. Filmin yönetmen koltuğunda Joel Crawford oturuyor. Abd yapımı filmin oyuncu seslendirme kadrosunda Nicolas Cage, Ryan Reynolds ve Emma Stone gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunu Dan Hageman ile Kevin Hageman kaleme alırken yapımcılığını ise Mark Swift üstlenmiştir.


Crood'lar 2: Yeni Bir Çağ Dublaj Oyuncuları

Filmdeki Crug karakterini Nicolas Cage, Guy karakterini Ryan Reynolds, Eep karakterini Emma Stone, Ugga karakterini Catherine Keener, Thunk karakterini Clark Duke, Gran karakterini Cloris Leachman seslendirmiştir. 


Film Tavsiyesi = Nicolas Cage'li Kill Chain Film Konusu, Oyuncuları - Kill Chain Film İncelemesi


Crood'lar 2: Yeni Bir Çağ Konusu

Kısaca film Crood ile Betterman aileleri arasında geçen mücadeleyi konu olarak işlemiş. Betterman ailesi tarih öncesi döneme aittir ve bu ailenin amacı Crood ailesinden daha iyi olduğunu kanıtlamaktır. Bunun için de mücadele girerler..


Orijinal adı The Croods: A New Age olan Crood'lar 2: Yeni Bir Çağ filmi, Crood'lar 1 filminin devam halkası niteliğindedir. Çocukların genel olarak izlemeyi tercih edecek bir türe sahip olan Crood'lar 2 filmi konusu sıradan diyebiliriz. Yani bir her filmde de olduğu gibi iyi kötü ikilemi işlenmiş.


İlgili Konular

1- Dengesiz (Unhinged) Film Konusu, Oyuncuları - Dengesiz Film İncelemesi

2- Hep Yek 4 Film Konusu, Oyuncuları - Hep Yek 4: Altan Bela Okuma Film İncelemesi

3- Dune: Çöl Gezegeni Film Konusu, Oyuncuları - Dune Film İncelemesi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..