Dengesiz (Unhinged) Film Konusu, Oyuncuları - Dengesiz Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

11 Ekim 2020 Pazar

Dengesiz (Unhinged) Film Konusu, Oyuncuları - Dengesiz Film İncelemesi

Dengesiz (Unhinged) Film Konusu, Oyuncuları - Dengesiz Film İncelemesi
Dengesiz (Unhinged) Film Konusu, Oyuncuları - Dengesiz Film İncelemesi

Önümüzdeki günlerde vizyona girmeye hazırlanan orijinal adı Unhinged movie olan Dengesiz filmi konusu nedir? Dengesiz filmi oyuncuları kimlerdir? gibi merak edilen soruların cevaplarını film incelemesi adı altında konumuz içerisinde ele aldık. Hadi gelin o zaman Dengesiz filmi incelemesini yapalım.


Gerilim filmleri ve aksiyon filmleri severler için 23 Ekim 2020 tarihinde vizyona girmeye hazırlanan Dengesiz filmi yönetmen koltuğunda Derrick Borte oturuyor. Abd yapımı film yaklaşık olarak 1 saat 30 dakika sürüyor. Caren Pistorius, Russell Crowe ve Gabriel Bateman gibi isimler Dengesiz filmi oyuncu kadrosu içerisinde yer alıyor. Filmin senaryosunu Carl Ellsworth kaleme alırken yapımcılığını ise Lisa Ellzey, Mark Gill ve Andrew Gunn birlikte üstlenmiştir.


Dengesiz Filmi Oyuncuları

The Man karakterini Russell Crowe, Rachel karakterini Caren Pistorius, Kyle karakterini Gabriel Bateman, Andy karakterini Jimmi Simpson, Fred karakterini Austin P. McKenzie, Rosei karakterini Lucy Faust, Deborah Haskell karakterini Anne Leigton, Leo karakterini Stephen Louis Grush, Mrs. Ayers karakterini Devyn A. Tyler, Enseignante karakterini Sylvia Grace Crim, SDF karakterini Brett Smrz, Patron karakterini Gregory Hobson, Mary karakterini Juliene Joyner, Patron du Diner karakterini Michael Randall ve Officier karakterini ise Vivian Fleming-Alvarez canladırmıştır.


Bakınız = My Spy Movie Konusu, Oyuncuları - My Spy Film İncelemesi


Dengesiz Filmi Konusu

Rachel genç bir kadındır ve günün birinde trafik ışıklarında beklemektedir. Işıklarda beklediği sırada ise bir adam ile tanışır. Daha sonra adamı gerisinde bırakarak yoluna giden Rachel, ilerleyen süre içerisinde fark eder ki o adam kendisini takip etmektedir. Her ne kadar kendini taciz eden adamdan kurtulmaya çalışsa da, hiç beklenmedik anda adam tekrar karşına çıkar ve Rachel bu durumda ne yapacağını bilemez. Aradan uzun bir zaman geçmeden adamın sadece kendinin değil de sevdiklerinin de peşine düştüğünü anlayan Rachel, kendini resmen ölümcül bir kedi fare kapışmasında bulur. Bakalım Rachel adamdan kurtulabilecek mi?


Film konu olarak pekte aksiyon olacağını düşündürmüyor ama gerilim olacak gibi duruyor. Biz sizlere bu konumuzda Dengesiz filmi konusu dışında Dengesiz filmi oyuncuları kimler ve hangi rolü canlandırdıklarını kısaca belirttik. Kısaca Dengesiz filmi incelemesi yaptık. Film hakkında fikirlerini konumuzda altından yorum olarak bizlerle paylaşabilirsiniz.


İlgili Konular

1- Bebek Bakıcısı 2: Katil Kraliçe - The Babysitter: Killer Queen Film İncelemesi

2- Hababam Sınıfı Yaz Oyunları Oyuncuları ve Konusu Film İncelemesi

3- The Legacy of the Bones - Kemiklerin Mirası Film İncelemesi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..