Hep Yek 4 Film Konusu, Oyuncuları - Hep Yek 4: Altan Bela Okuma Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

12 Ekim 2020 Pazartesi

Hep Yek 4 Film Konusu, Oyuncuları - Hep Yek 4: Altan Bela Okuma Film İncelemesi

Hep Yek 4 Film Konusu, Oyuncuları - Hep Yek 4: Altan Bela Okuma Film İncelemesi
Hep Yek 4 Film Konusu, Oyuncuları - Hep Yek 4: Altan Bela Okuma Film İncelemesi

Hep Yek severlere serinin diğer bir filmi olan Hep Yek 4: Altan Bela Okuma önümüzdeki senede vizyona girecek müjdesini verelim. Peki Hep Yek 4 oyuncuları kimler olacak? Hep Yek 4 konusu ne olacak? O zaman hadi gelin Gürkan ile Altan'ın maceralarının konu edinildiği Hep Yek 4 filmi incelemesi yapalım.


Senaryosunu Bilal Kalyoncu, Orçun Benli, Şükrü Üçpınar'ın kaleme aldığı ve Hep Yek filminin devam halkası olacak olan Hep Yek 4: Altan Bela Okuma adlı filmi Bilal Kalyoncu çekeceğini açıkladı. İlk üç filmini izleyip keşke bir film daha çıksa dediğiniz Hep Yek filmi severler için yeni filmi Hep Yek 4 ne zaman diye merak edenler için Hep Yek 4 Altan Bela Okuma adlı filmi önümüzde senenin başında yani 15 Ocak 2021 tarihinde vizyona gireceği belirtiliyor. Komedi filmleri türünü işleyen Hep Yek serisi kaldığı yerden devam edecek gibi.


Hep Yek 4 Oyuncuları

Şuanda filmin oyuncu kadrosu hakkında net bir bilgi bulunmuyor. Fakat yine Gökhan Yıkılkan (Gürkan), İnan Ulaş Torun (Altan) ikilisi filmde başrolde yer alacak. Oyuncu kadrosu tam olarak netleştiğinde sizler için güncelleyeceğiz.


Bakınız = Aklınızı Başınızdan Alacak En İyi 300 Bilim Kurgu Filmi İzle


Hep Yek 4 Konusu

Filmin konusu ise yine Altan ile Gürkan'ın beladan uzak kalmaya çalışması fakat kendilerini hep bir belanın içinde bulmasını konu olarak işleyecek.


Hep Yek 4 fragman şuanda yok, çünkü daha filmin vizyona girmesi için oldukça bir zaman var. Tabi şuanda bilinen vizyon tarihi ilerleyen dönemlerde değişiklik gösterebilir. Ayrıca Hep Yek 4 Altan Bela Okuma filmi oyuncu kadrosu içinde de yine kaliteli oyuncular olacağını düşünüyoruz. Özellikle diğer Hep Yek filmlerine baktığımızda Fırat Tanış, Gürkan Uygun, Ali Sürmeli, Deniz Uğur, Tuna Orhan gibi isimler yer almıştı. Hep Yek 4 izle full hd olarak daha keyif verecektir, çünkü görüntü kalitesi düşük olunca insan filmden soğuyor.


İlgili Konular

1- Türk Komedi Fimleri: Göktaşı 2018 Film İncelemesi

2- Rambo: Son Kan Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

3- Abigail: Sınırların Ötesinde Film İncelemesi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..