James Bond Filmleri Efsanesi İskoç Aktör Sean Connery Hayatını Kaybetti - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

31 Ekim 2020 Cumartesi

James Bond Filmleri Efsanesi İskoç Aktör Sean Connery Hayatını Kaybetti

James Bond Filmleri Efsanesi İskoç Aktör Sean Connery Hayatını Kaybetti
James Bond Filmleri Efsanesi İskoç Aktör Sean Connery Hayatını Kaybetti

James Bond filmlerinde Ajan 007 James Bond karakteri ile bilinen efsane isimlerden bir tanesi olan dünyaca ünlü İskoç aktör Sean Connery hayatını kaybetti. Kızıl Ekim, Gülün Adı ve Kaya gibi filmlerle de adından bahsettiren efsane oyuncu ve yapımcı yaşamını yitirdi.


Kendisi gibi oyuncu olan Jason Connery'in babası olan ve Ajan 007 James Bond karakteriyle hafızalarda yerini alan Sean Connery, 31 Ekim 2020 tarihinde hayata gözlerini yumdu. 25 Ağustos 1930 tarihinde doğan Sean Connery, 90 yaşında hayatını yitirdiği bildirildi. Sean Connery, beyaz perdede İngiliz kült film James Bond filmleri serisinde James Bond karakterine ilk kez hayat veren kişi olarak biliniyor.


İlgili Konular

1- Ekrem İmamoğlu'nun Covid-19 Testi Pozitif Çıktı

2- Özgü Namal'ın Eşi Ahmet Serdar Oral Kalp Krizi Geçirerek Yaşamını Yitirdi

3- Kadir Şeker'in Hapis Cezası Belli Oldu! Ne Kadar Hapis Yatacak?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..