Müfreze Film Konusu, Oyuncuları - Müfreze 2020 Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

1 Kasım 2020 Pazar

Müfreze Film Konusu, Oyuncuları - Müfreze 2020 Film İncelemesi

Müfreze Film Konusu, Oyuncuları - Müfreze Film İncelemesi
Müfreze Film Konusu, Oyuncuları - Müfreze Film İncelemesi

Sera Tokdemir'in başrolünde yer aldığı Türk dram filmi Müfreze çok yakında vizyona girmeye hazırlanıyor. Peki Müfreze ne zaman vizyona girecek? Müfreze filmi konusu nedir? Müfreze oyuncuları kimler? İşte Müfreze filmi hakkında merak edilen tüm detaylar film incelemesi adı altında konumuzda.


Dram filmleri türünde olan Müfreze filmi 6 Kasım 2020 tarihinde vizyona girecek. Filmin yönetmen koltuğunda Enes Bilal Taşçı otururken oyuncu kadrosunda ise Kanıt, Kertenkele gibi dizilerden tanıdığımız Sera Tokdemir, İsmail Hakkı ve Emrah Girgin yer alıyor. Filmin senaryosunu ise Emir Bublis kaleme almıştır.


Müfreze Film Oyuncuları

Sera Tokdemir, İsmail Hakkı, Emrah Girgin, Deniz Oral, Serkan Kuru, Ateş Fatih Uçan, Burak Arslan, Çınar Altuntaş, Rabia Yalçın, Çetin Yeltekin, Rozet Hubeş, Hikmet Karagöz ve Esin Civangil gibi isimler filmin oyuncu kadrosunda yer alıyor.


Film Tavsiyesi = 7. Koğuştaki Mucize Konusu, İncelemesi


Müfreze Film Konusu

Filmin konusu kısaca şudur ki, küçük bir kız çocuğunu kurtarmak adına uğraşan askeri bir ekibin verdiği mücadeledir. Teröristler tarafından işgal edilmiş olan bir köyde, çocuklar içtikleri sudan zehirlenince Valilik duruma hemen el atar. Zehirlenen çocukların tedavi edilebilmesi adına Kemal adında bir doktoru köye gönderir. Tabi doktora 7 kişiden oluşan bir komando birliği de eşlik etmektedir. Sudan zehirlenen çocuk hastalar arasında küçük bir kızın durumu oldukça kötüye gitmeye başlayınca, o çocuğu köyden çıkarma kararı alınır. Tabi o esnada da teröristlerin saldırı yapmaya başlamaları ile küçük kızın ve askerlerin şehre gitme durumu engellenir. İşte askerler, saatlerce süren çatışmalarda hem çocuğu hem de doktoru korumak için oldukça zorlu bir mücadele içine girecektir.


Müfreze Film Yorumum

Açıkçası Müfreze film konusu bir dram filmi için oldukça etkileyici duruyor. Küçük kızı iyileştirmek için şehre götürmek zorunda olmaları ve onları korumak için her şeyi göze olan komando askerlerinin verdiği mücadele için izlemeye değer. Google üzerinde arama yaptığınızda genel olarak Müfreze 1986 senesinde çekilen savaş filmi karşınıza çıkacak. O nedenle arama yaparken Müfreze 2020 ya da Türk dram filmi Müfreze gibi aramalar yaparak filmi bulabilirsiniz. O da olmadı Sera Tokdemir Müfreze yazın direkt karşınıza çıkacaktır.


İlgili Konular

1- Sevginin Gücü Hd Film İzle: Salman Khan Hint Filmleri

2- Gitmesine İzin Ver (Let Him Go) Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

3- Dürüst Hırsız (Honest Thief) Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..