Düşkapanı (Dreamkatcher) Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

2 Kasım 2020 Pazartesi

Düşkapanı (Dreamkatcher) Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Düşkapanı (Dreamkatcher) Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
Düşkapanı (Dreamkatcher) Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

2020 korku gerilim filmleri arasında orijinal adı Dreamkatcher olan Düşkapanı filmi yer almaya hazırlanıyor. Peki Düşkapanı filmi konusu nedir? Düşkapanı filmi oyuncuları kimler? İşte sizlere Düşkapanı filmi hakkında merak edilen tüm detayları film incelemesi adı altında konumuz içerisinde hazırladık.


1 saat 25 dakikalık bir süreye sahip olan Düşkapanı filmi, 6 Kasım 2020 tarihinde vizyona girecek. Korku filmleri ve gerilim filmleri türünde işlenen Düşkapanı filmi yönetmen koltuğunda Kerry Harris oturuyor. ABD yapımı filmin oyuncu kadrosunda Radha Mitchell, Henry Thomas, Lin Shaye gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunu Dan V. Shea kaleme alırken kurgusunu ise Collin Kriner yapmıştır.


Düşkapanı Filmi Oyuncuları ve Rolleri

Filmde Gail karakterini Radha Mitchell, Luke karakterini Henry Thomas, Ruth karakterini Lin Shaye, Josh karakterini Finlay Wojtak-Hissong, Night Hag karakterini Joseph Bishara ve Becky karakterini ise Julse Willcox canlandırmıştır.


Film Tavsiyesi = Annabelle 3 Film Konusu, Oyuncuları: 2019 Filmleri


Düşkapanı Film Konusu

Gail adındaki bir kadın, üvey oğlu ve kocasıyla birlikte şehirden oldukça uzak bir yerde bulunan kır evine giderler. Kır evine gittiklerinde ise kadının eşi iş sebebiyle şehre geri dönmek zorunda kalır ve Gail ile üvey oğlu Josh birlikte kalır. Küçük bir çocuk olan Josh, gizemli komşularının evinden kötü bir tılsım çalar. Bu tılsım Gail ile Josh'ın başına oldukça büyük sorunlar çıkaracaktır. Küçük çocuk o tılsımı çaldıktan sonra oldukça korkunç rüyalar görür. Bu nedenle de küçük Josh, tuhaf davranışlar sergilemeye başlar. Gail ile Josh'ın babası bu durumda çocuklarının kötü bir ruh tarafından ele geçirildiğini düşünmeye başlar..


Düşkapanı Film Yorumum

Dreamkatcher movie, 2020 senesinin sonlarına doğru vizyona giren korku gerilim filmi olmasıyla dikkat çekiyor. Düşkapanı konusu aslında diğer korku filmlerinden (özellikle ruhlu filmlerden) pekte farklı olduğunu söylemek mümkün değil. Yani sıradan bir ruh tarafından ele geçirilme ile alakalı bir film olarak dikkat çekiyor. Düşkapanı fragman izlediğimizde görüyoruz ki gerilim ve korkuyu yaşatabilecek bir film gibi duruyor. Ayrıca Düşkapanı adında 2003 senesinde bir film çekilmiştir. O nedenle filmleri karıştırmayın, bu Düşkapanı 2020 senesi filmidir ve orijinal adı da Dreamkatcher 2020 film olarak aratarak bulabilirsiniz.


İlgili Konular

1- The Nest Film Konusu, Oyuncuları - The Nest Film İncelemesi

2- Müfreze Film Konusu, Oyuncuları - Müfreze 2020 Film İncelemesi

3- Gitmesine İzin Ver (Let Him Go) Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..