Paris'in Sırrı Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

3 Kasım 2020 Salı

Paris'in Sırrı Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Paris'in Sırrı Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
Paris'in Sırrı Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Türk komedi filmleri arasına Paris'in Sırrı filmi çok yakın zamanda girmeye hazırlanıyor. 2020 filmleri içinde yerini alacak Paris Hilton ve Şafak Sezer'li Paris'in Sırrı filmi konusu nedir? Peki Paris'in Sırrı filmi oyuncuları kimler? Hadi gelin yeni filmlerden olan Paris'in Sırrı filmi hakkında merak edilen detayları film incelemesi adı altında sizlerle inceleyelim.


13 Kasım 2020 tarihinde vizyona girecek olan Paris'in Sırrı filmi 1 saat 24 dakika süreye sahiptir. Komedi filmleri türünde yer alan Paris'in Sırrı filmi yönetmen koltuğunda Barış Denge oturuyor. Senaryosunu da Barış Denge'nin kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda Paris Hilton, Şafak Sezer ve Ayşen Gruda gibi isimler yer alıyor. 


Paris'in Sırrı Filmi Oyuncuları ve Rolleri

Filmde Paris Hilton karakterini Paris Hilton ve Sırrı Derman karakterini Şafak Sezer canlandırıyorken 2019 senesinde ölen ve domates güzeli olarak bilinen Ayşen Gruda, Turan Selçuk Yerlikaya, Volkan Güleç, Burcu Görek, İrem Mercan ve Sinan Çetin gibi isimlerde filmin oyuncu kadrosunda yer alıyor.


Film Tavsiyesi = Cem Yılmaz Filmi Arif V 216 İncelemesi: 2018 Türk Komedi Filmleri


Paris'in Sırrı Filmi Konusu

Filmin konusu kısaca Sırrı Derman adındaki bir gencin Paris Hilton ile evlenme hayali kurması sonrası gelişen olayları konu olarak işliyor. Sırrı Derman adındaki genç, Paris Hilton'a olan hayranlığı ile tanınmaktadır. Aradan yıllar sonrasında Sinan Çetin bir reklam çeker ve bu reklamda da Sırrı Derman oynar. Daha Sırrı Derman'a gelen bir telefon ile hayatı olağandışı bir şekilde değişir. Sinan Çetin bir reklam filmi çekme hazırlığı yapıyordur ve reklam çekimini Paris Hilton ile yapacaktır. Sinan Çetin, Paris Hilton ile birlikte Sırrı Ferman'ın reklamda oynamasını düşünmektedir. Tabi burada işler Sinan Çetin'in asistanının Sırrı Ferman yerine Sırrı Derman'ı aramasıyla karışacak.


Paris'in Sırrı Film Yorumum

İşte malum Türk komedisinde olan işlerin yanlış kişilere ulaşan aramlar mektuplarla daha da karışık bir hal almasını konu alıyor. Paris'in Sırrı film konusu da bu tür bir komedi klasiği olsa da Paris Hilton, Şafak Sezer ve Ayşen Gruda gibi isimlerin filmde olması izlenebilir kıvamında oluyor. Sizlerde fikirlerinizi konumuz altında yorum olarak bizlerle paylaşabilirsiniz.


İlgili Konular

1- Düşkapanı (Dreamkatcher) Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

2- Müfreze Film Konusu, Oyuncuları - Müfreze 2020 Film İncelemesi

3- Kayıp Kız (Still Here) Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

4- Türk Komedi Filmleri: Göktaşı 2018 Film İncelemesi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..