Xiaomi iPhone 12 İçin 20W Hızlı Şarj Cihazı Üretti - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

3 Kasım 2020 Salı

Xiaomi iPhone 12 İçin 20W Hızlı Şarj Cihazı Üretti

Xiaomi iPhone 12 İçin 20W Hızlı Şarj Cihazı Üretti
Xiaomi iPhone 12 İçin 20W Hızlı Şarj Cihazı Üretti

Apple devinin iPhone 12 kutuları içinde yer alması beklenen 5W şarj adaptörünü kutulardan kaldırmasının üzerine, hem akıllı telefon üreten hem de akıllı telefon aksesuarları üreten Xiaomi, iPhone telefonlarından kullanılabilmesi için 20W şarj adaptörü çıkardığını belirtti ve tanıttı. Peki Xiaomi iPhone 12 hızlı şarjı adaptörü fiyatı ne kadar? İşte detaylar konumuzda..

 

iPhone 12 tanıtımında da belirtildiği üzere Apple, kutuların içinden hem EarPods kablosuz kulaklığı hem de 5W şar adaptörünü kaldırmıştı. Her ne kadar Apple, sözde gezegeni korumak adına bir adım atıp şarj gereksinimlerinin karşılanması adına 20W hızlı şarj adaptörü çıkararak piyasaya sürse de elbette bu durum diğer akıllı telefon aksesuarları üreten firmaların faaliyete geçmesine olanak sağladı. İşte bu durumu fırsat bilen özellikle ürettiği akıllı telefonlar ile tanınan Xiaomi oldu. İşte Xiaomi iPhone 12 ile uyumlu 20W hızlı şarj adaptörü çıkardı ve piyasaya sürmeye hazırlanıyor.


XİAOMİ İPHONE 12 HIZLI ŞARJ ADAPTÖRÜ ÜRETTİ

Xiaomi yaptığı duyuruda, iPhone 12 ile uyumlu 20W USB Type-C şarj aleti ürettiğini açıkladı. Bu adaptör, iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max modellerinde de kullanılabilecek. Xiaomi iPhone 12 için çıkardığı 20W hızlı şarj cihazı, 43.8 gram ağırlığında ve beyaz renge sahiptir. Ayrıca diğer akıllı telefonları da şarj edebildiği belirtilmiştir. Xiaomi iPhone şarj cihazı fiyatı ise belirtilene göre 5 dolar yani şuan ki güncel dolar kuru(8,44) ile 42,20 TL'dir.


Bakınız = iPhone 12 Mini Özellikleri - İPhone 12 Mini Türkiye Fiyatları


XIAOMI İPHONE ADAPTÖRÜ APPLE ADAPTÖRÜNE GÖRE DAHA UCUZ

Apple kendi ürettiği çevreci 20W şarj adaptörünü Türkiye içerisinde 199 TL'den satmaktadır. Yurt dışında ise Apple, iPhone 12 şarj adaptörü için 19 dolar fiyat ile satışa sunuyor. Şuan ki belirtilen fiyatlar üzerinden bakılırsa Xiaomi iPhone şarj cihazı fiyatı, Apple'ın ürettiği şarj cihazına göre daha uygun olduğunu söylemek mümkündür. Tabi şu da bir gerçek ki acaba Xiaomi iPhone şarj aleti ülkemizde satışa sunulacak mı o belli değil..


Akıllı telefon üreticisi olarak bilinen ve aynı zamanda akıllı telefon aksesuarları üreten Xiaomi iPhone 12 için şarj cihazı üretmiş olduğunu duyurdu ve biz de sizler için bunu bilgisini konumuz içerisinde sunduk. Umarım ülkemize gelir de en azından iPhone 12 kullananlar biraz daha uygun bir fiyata şarj aletini alabilirler. Çünkü bildiğiniz gibi Apple kutulardan şarj cihazlarını kaldırıp ayrı ayrı satışa sunmaya başlamıştır.


İlgili Konular

1- Xiaomi Mi Mix 3 Çift Ön Kamerasıyla Fotoğrafları Ortada Dolaşıyor

2- Xiaomi Mi 8 Explorer Edition Piyasaya Zehir Gibi Giriş Yaptı

3- Apple iPhone SE 2: iPhone 8 Tasarımlı 2020'de Geliyor!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..