Vinyet Reklamlar Geniş Ekranlarda Gösterilmeye Başlanıyor - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

21 Ekim 2020 Çarşamba

Vinyet Reklamlar Geniş Ekranlarda Gösterilmeye Başlanıyor

Vinyet Reklamlar Geniş Ekranlarda Gösterilmeye Başlanıyor
Vinyet Reklamlar Geniş Ekranlarda Gösterilmeye Başlanıyor

AdSense yaptığı duyuru ile Vinyet Reklamlar artık masaüstü bilgisayar monitörlerinde de gösterilmeye başlanacağını belirtti. Google AdSense, reklam konusunda yaptığı gelişmelerle reklam deneyimini daha da arttırırken otomatik reklamlardan sonra şimdi de vinyet reklamları geniş ekranlı cihazlarda da yayınlamaya başlayacak. Peki AdSense vinyet reklamlar ne zaman geniş ekranlı cihazlarda yayınlanmaya başlanacak?


Vinyet Reklamlar Nedir?

Öncelikle bilmeyenler için kısaca vinyet reklamlar nedir sorusunun cevabını vermek istiyorum. Vinyet reklamlar diğer bir ad ile pop-up reklam türü desek doğru olacaktır. Yani bir websitesine girdiğiniz zaman karşınıza aniden çıkan pencerelere deniyor. Bu reklamların boyutları reklam şirketinin ayarına göre değişiyor. Google AdSense vinyet reklamları mobil cihazlarda yayınlarken ekranın tamamını kaplayacak şekilde yayınlıyor. Muhtemelen geniş ekranlı cihazlarda da ekranı tamamen kaplayan ve bir 'Reklamı Geç' ya da 'Kapat' yazan butonlarla işleme sokacaktır diye düşünüyoruz.


Bunu Biliyor muydunuz? = Western Union AdSense Ödeme Şekli Arasında Artık Olmayacak!


Google AdSense reklam şirketini kullananların bildiği üzere vinyet reklamlar çok kısa bir zaman öncesine kadar kullanılmıyordu. Fakat yapılan son gelişmeler sonrasında vinyet reklamlar mobil cihazlarda gösterilmeye başlanmıştı. Şimdi ise Google AdSense yaptığı duyuru maili ile vinyet reklamlar geniş ekranlı tüm cihazlarda gösterilmeye başlanıyor. Tam olarak 3 Kasım 2020 tarihinde vinyet reklamlar artık masaüstü bilgisayarlar, laptop, tablet gibi cihazlarda da aktif olarak yayınlanmaya başlanacak. Son olarak şunu da belirtmek istiyorum, dileyen kişiler 'Geniş Ekran Denetimi'ni kullanarak vinyet reklamların geniş ekranlı cihazlarda gösterilmemesi için devre dışı bırakma özelliğini kullanabilecek.


İlgili Konular

1- Alışveriş Reklamları Arama İçin AdSense İle Kullanılabilecek!

2- Google Adsense Reklam Dengesi Kullanımdan Kaldırılıyor!

3- Adsense Reklam Geliri Neden Düştü?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..