Kayıp Kız (Still Here) Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

22 Ekim 2020 Perşembe

Kayıp Kız (Still Here) Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Kayıp Kız (Still Here) Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
Kayıp Kız (Still Here) Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Orijinal adı Still Here olan Kayıp Kız filmi önümüzdeki günlerde vizyona girmeye hazırlanıyor? Peki Kayıp Kız ne zaman vizyona girecek? Kayıp Kız film oyuncuları kimler? İşte sizlere Kayıp Kız film konusu da dahil olmak üzere merak ettiğiniz tüm detayları film incelemesi adı altında konumuz içerisinde paylaşıyoruz.


Kayıp Kız filmi 23 Ekim 2020 tarihinde vizyona girecek. 1 saat 38 dakika süreye sahip olan Still Here movie, gerilim filmleri ve dram filmleri türünde. Filmin yönetmen koltuğunda Vlad Feier oturuyor. ABD yapımı filmin oyuncu kadrosunda Johnny Whitworth, Maurice McRae, Afton Williamson gibi isimler yer alıyor. Kayıp Kız filmi senaryosunu yönetmen koltuğunda oturan Vlad Feier ile Peter Gutter birlikte kaleme alırken yapımcılığını ise Regina Bang, Javier Del Olmo, Vlad Feier ve Ana Paula Rivera birlikte üstlenmiştir.


Kayıp Kız Film Oyuncuları

Christian Baker karakterini Johnny Whitworth, Michael Watson karakterini Maurice McRae, Tiffany Watson karakterini Afton Williamson, Det. Greg Spaulding karakterini Jeremy Holm, Keysha karakterini Zazie Beetz, Marcus Mitchell karakterini Justiin A. Davis, Jeffrey Hoffman karakterini Larry Pine, Det. Anthony Evans karakterini Danny Johnson canlandırmıştır.


Film Tavsiyesi = Replikalar - Replicas Film İncelemesi


Kayıp Kız Film Konusu

Film kısaca konusu şu ki, bir kız kaybolmuştur ve kaybolan bu kızın peşine düşen bir gazetecinin hikayesini konu olarak edinmiştir. Christian Bake, New York'ta yaşayan bir adamdır. Bu adam Monique Watson adından 12 yaşındaki bir kızın kaybolması sonrasında araştırma yapması için görev almıştır. Christian işini oldukça iyi yapmaya çalışan bir adamdır ve bu Kayıp Kız hakkında bir ipucuna ulaşmıştır. Bütün gazetecilik kariyerini riske atıp tüm hayatını bu kızı bulmaya adayan bu adam, zamana karşı yarışmak zorun kalacaktır.


Kayıp Kız film konusu aslında güzel bir gizem filmi gibi görünüyor. Kayıp Kız fragman izlediğim de gerilimin yüksek olduğu bir film gibi duruyor. Vizyona girdiği zaman vakit bulduğumda izleyebileceğim bir film gibi duruyor.


İlgili Konular

1- The Nest Film Konusu, Oyuncuları - The Nest Film İncelemesi

2- Tek Başına (Alone) Film Konusu, Oyuncuları - Tek Başına Film İncelemesi

3- Polaroid Film Konusu, Oyuncuları - Polaroid Film İncelemesi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..