Yakın Tehlike Film Konusu, Oyuncuları - Danger Close Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

24 Ekim 2020 Cumartesi

Yakın Tehlike Film Konusu, Oyuncuları - Danger Close Film İncelemesi

Yakın Tehlike Film Konusu, Oyuncuları - Danger Close Film İncelemesi
Yakın Tehlike Film Konusu, Oyuncuları - Danger Close Film İncelemesi

Orijinal adı Danger Close: The Battle Of Long Tan olan Yakın Tehlike adlı film çok kısa bir zaman içerisinde vizyona girecek. Peki Yakın Tehlike filmi ne zaman vizyona girecek? Yakın Tehlike film konusu nedir? Yakın Tehlike film oyuncuları kimlerdir? İşte aksiyon, dram ve savaş türlerini bir arada bulunduran Yakın Tehlike filmi hakkında tüm detaylar film incelemesi adı altında sizlerle..


29 Ekim 2020 tarihinde vizyona girecek olan Yakın Tehlike filmi yaklaşık olarak 1 saat 58 dakika sürüyor. Dram filmleri, aksiyon filmleri ve savaş filmleri türünde olan filmin yönetmen koltuğunda Kriv Stenders oturuyor. Avustralya yapımı filmin oyuncu kadrosunda Travis Fimmel, Daniel Webber, Luke Bracey gibi isimler yer alıyor. Senaryosunu Stuart Beattie James Nicholas, Karel Segers, Paul Sullivan ve Jack Brislee birlikte kaleme alırken yapımcılığını ise Stuart Beattie, Tony H. Noun, Silvio Salom, John Schwarz, Michael Schwarz ve Martin Walsh birlikte üstlenmiştir.


Bakınız = The Nest Film Konusu, Oyuncuları - The Nest Film İncelemesi


Yakın Tehlike Film Oyuncuları

Major Harry Smith karakterini Travis Fimmel, Private Paul Large karakterini Daniel Webber, Sergeant Bob Buick karakterini Luke Bracey, Brigadier David Jackson karakterini Richard Roxburgh, Private Noel Grimes karakterini Nicholas Hamilton, Major Noel Ford karakterini Matt Doran, Second Lieutenant Adrian Roberts karakterini Stephen Peacocke ve Flight Lieutenant Frank Riley karakterini Myles Pollard canlandırmıştır.


Yakın Tehlike Film Konusu

108 gencin ve deneyimsiz Yeni Zelandalı ve Avustralyalı askerlerden oluşan bir ordunun başında Binbaşı Harry Smith vardır. Bu ordu 2500 Kuzey Vietnamlı ve Viet Cong askerlerine karşı hayatları içine savaşacaktır. Ordunun gitgide cephanesi azalmaktadır ve bu nedenle de daha çok kayıp vermeye başlarlar. Gelecekte ne olacağı belli olmayan ve ölümle burun buruna olan bu askerler, birbirlerinden güç alıp savaşı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklar..


Savaş filmlerini oldukça seven biriyimdir. Özellikle Türk tarihindeki savaşların olduğu filmler daha bir anlamlı gelir. Bu film tam manasıyla çok çok iyi olmasa da fragmana baktığımız kadarıyla ve Yakın Tehlike film konusu da fena sayılmamasından dolayı izlenebilecek bir film gibi duruyor. Bakalım vizyona girdiği zaman yine fırsat bulursak bu filmi de izlemeye çalışacağız.


İlgili Konular

1- Zoe Saldana'lı Avatar 2 Film İncelemesi

2- Benden Ne Olur Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

3- Kayıp Kız (Still Here) Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

4- Polaroid Film Konusu, Oyuncuları - Polaroid Film İncelemesi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..