Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak İstifa Etti! - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

9 Kasım 2020 Pazartesi

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak İstifa Etti!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak İstifa Etti!
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak İstifa Etti!

Ekonomik krizin kötü gitmeye devam etmesinin ardından Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak istifa ettiğini önce sosyal medya hesabı olan Instagram'dan yaptığı açıklama ile belirtmiş ve daha sonra Twitter hesabını ise sildiği dikkatlerden kaçmazken Hazine ve Maliye Bakanlığı ise Twitter üzerinden son aylarda paylaşılan bütün gönderileri sildiği gözlerden kaçmamış. İşte Berat Albayrak istifa etti hakkında merak edilen detaylar..


Peki Berat Albayrak istifa etti mi? Malum corona virüs salgını üzerine bir de ekonomi üzerine yaşanan sıkıntılar sonrasında Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak görevinden istifa ettiğini sosyal medya platformları üzerinden duyururken Hazine ve Maliye Bakanlığı ise istifanın doğru olduğunu onayladı.


Berat Albayrak Instagram adresinde paylaştığı gönderide yazan metin şu şekilde; "Kamuoyunun dikkatine

Yaklaşık beş yıldır sürdürdüğüm bakanlık görevime sağlık sorunlarım nedeniyle artık devam edememe kararı aldım. Bundan sonraki süreçte artık zamanımı uzun yıllardır zorunluluktan ötürü ihmal ettiğim ve bana desteğini hiçbir zaman esirgemeyen annem, babam, eşim ve çocuklarıma ayıracağım.

Çok büyük hedeflerle çıktığımız bu yolculukta gerçekleşecek olan bayrak değişimiyle yeni gelen arkadaşlarımız Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Büyük ve Güçlü Türkiye hedefine her zamankinden daha kararlı ve emin adımlarla devam edeceklerdir.

Enedi'de olduğu gibi Ekonomi'de de ektiğimiz tohumlar çokta uzak olmayan bir gelecekte koca koca çınarlara dönüşecek ve ülkemizi tam bağımsızlık hedefine ulaştırdığına şahit olacağız inşaallah. Bundan en ufak bir şüpheli) yoktur.


İlgili Konu = 3 Ay Boyunca Enflasyonla Topyekün Mücadele En Az %10 İndirim Kararı


Bu 5 yıllık süre zarfında benimle bu zor ama kutsal yükü yüklenen tüm yakın mesai arkadaşalarıma teşekkür ediyorum. Çokça hakkım geçmiştir haklarını helal etsinler. At izinin iti izine karıştığı, Hak ve batılı ayırt etmenin zorlaştığı böyle çetin bir zamanda bizlerin samimiyetine inanarak dua eden her bir vatandaşımızdan Rabbim razı olsun.

Türkiye tarihindeki belkide en kritik dönemlerden sayılacak olan bu 5 yıllık süre zarfında ülkeme ve ümmete hizmet etmeyi bana nasip eden Rabbime sonsuz hamdolsun.

Gaybı, kalpleri ve hakiki niyetleri bilen mutlak güç sahibi Cenab-ı Allah bizleri Sırat-ı Müstakim'den ayırmasın.

Sonumuzu hayreylesin...

Berat Albayrak" şeklinde ifade eden bir yazı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden ayrıldığını belirtmiştir. Yani kısaca Berat Albayrak açıklama olarak ailesine vakit ayıracağını belirtmiş.


Berat Albayrak istifa etti fakat henüz tam tamına net bir bilgi olmadığını ve istifa etmiş olsa dahi Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın bu istifayı onaylayıp onaylamayacağı konusunda bir netlik yoktur. Bakalım ilerleyen zaman içerisinde neler olacak. Sizce Berat Albayrak istifa etmesi doğru bir karar mı?


Güncelleme

Belirtilen kaynaklar doğrultusunda son dakika haberine göre Berat Albayrak af talebi, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından onaylanmıştır.


İlgili Konular

1- AK Parti 6. Olağan Kongresinde MKYK'ya Seçilen 29 Yeni İsim

2- Dolar Güne Sert Düşüşle Başladı ve Yeraltına Çekilmeye Karar Verdi

3- Resmi Gazete 98 Yıl Sonra Ekonomik Kriz Nedeniyle Kapandı


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..