Survive The Night (En Uzun Gece) Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

8 Kasım 2020 Pazar

Survive The Night (En Uzun Gece) Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Survive The Night (En Uzun Gece) Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
Survive The Night (En Uzun Gece) Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Orijinal adı The Long Night veya Surive The Night olarak bilinen En Uzun Gece filmi konusu nedir? Bruce Willis'in başrolünde yer aldığı En Uzun Gece filmi oyuncuları kimler? Hadi gelin birlikte En Uzun Gece adlı film incelemesi yapalım.


22 Mayıs 2020 tarihinde ABD'de vizyona giren En Uzun Gece filmi 1 saat 29 dakikalık süreye sahiptir. Aksiyon filmleri ve gerilim filmleri türündeki filmin yönetmen koltuğunda Matt Eskandari oturuyor. ABD yapımı filmin oyuncu kadrosunda Bruce Willis, Chad Michael Murray, Lydia Hull gibi isimler yer alıyor..


En Uzun Gece Film Oyuncuları

Filmde Frank karakterini Bruce Willis, Rich karakterini Chad Michael Murray, Jamie karakterini Shea Buckner, Matthias karakterini Tyler Jon Olson, Jan karakterini Lydia Hull, Riley karakterini Riley Wolfe Rach, Rachel karakterini Jessica Abrams, Alice karakterini Ravare Elise Rupert, Clerk karakteirni Jef Holbrook, Hemşire Carter karakterini Charlie Alvarado, Klinik Hemşiresi Natalie DiDonato ve Woman is Store karakterini ise Sara Lynn Herman canlandırmıştır.


Film Tavsiyesi = Triple Frontier Film Konusu, Oyuncuları: 2019 Aksiyon Filmleri


Survive The Night Film Konusu

İki suçludan biri bir şeyler almak için markete gider. Tabi markete giden kişi dayanamayıp marketi soymaya kalkışınca işler karışır ve diğer suçlu da hemen peşinden içeri girer. O esnada silahlar patlar ve bir kadını öldüren suçlular, market kasiyerini de öldürür fakat ilk içeriye giren kişi vurulmuştur ve kan kaybetmektedir. Arabaya atlayıp yola koyulan iki suçlu hastaneye gidemeyeceklerini bildikleri için klinikteki bir doktoru evinde kadar takip eder. Evlerini girip sadece o yaralı suçluyu tedavi etmelerini isteseler de işler çığırından çıkacak ve ortalık karışacaktır. Doktor bu iki suçludan ailesini korumak için elinden gelen her şeyi yapmaya çalışacaktır.


Survive The Night Film Yorumu

Bruce Willis'in olmasından dolayı filmi izleme kararı almış olsam da hayatımda izlediğim en iğrenç Burce Willis filmi olduğunu söyleyebilirim. Bruce Willis'in geri planda kaldığı bir filmdir ve aksiyon ve gerilimi bence tam tamına veren bir film değildir. Survive The Night konusu aslında güzel bir konu diyebiliriz fakat konuyu iyi işlenmemiş desek doğru olacaktır. Yani vermesi gereken aksiyon ve gerilim yoktu.


İlgili Konular

1- Şiddet Eylemleri Film Konusu, Oyuncuları: Bruce Willis Filmleri

2- Aksiyon Filmleri: Gökdelen - Skyscraper 2018 Film İncelemesi

3- Shaft Film Konusu, Oyuncuları - 2019 Aksiyon Filmleri


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..