Xiaomi Akıllı Kapı Kilidi Smart Door Lock Pro'yu Duyurdu - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

5 Kasım 2020 Perşembe

Xiaomi Akıllı Kapı Kilidi Smart Door Lock Pro'yu Duyurdu

Xiaomi Akıllı Kapı Kilidi Smart Door Lock Pro'yu Duyurdu
Xiaomi Akıllı Kapı Kilidi Smart Door Lock Pro'yu Duyurdu

Geçtiğimiz günlerde Xiaomi yüz tanıma özelliğini kullanan 'Smart Door Lock Pro'yu duyurdu ve tanıtımının hangi gün olacağına dair işaretler verdi. Xiaomi Smart Life Weibo hesabından yaptığı paylaşım sonrasında Xiaomi Smart Door Lock Pro resmi olarak duyurmuş oldu. Xiaomi, Smart Door Lock Pro yani akıllı kapı kilidi olarak adlandırabileceğimiz üründe yüz tanıma özelliği kullanacağı görülmektedir. Peki Smart Door Lock Pro tanıtım tarihi ne zaman? Hadi gelin birlikte Xiaomi Smart Door Lock Pro hakkında detayları inceleyelim.


Her ne kadar Xiaomi dendiği zaman akla akıllı telefon üreten ve biraz da olsa akıllı telefon aksesuarları üreten bir firma olarak biliniyor olsa da daha birçok alanda faaliyet gösterdiğini söylemek mümkündür. Nedeni ise Xiaomi markasına ait tornavidadan tutun tükenmez kaleme kadar ürün bulma şansınız mevcut. Bunun yanı sıra Çinli üretici Xiaomi akıllı kapı kilitleri de üretmektedir. 2 yıldan uzun bir zamandır akıllı kapı kilitleri üreten Çinli firma Xiaomi, şimdi de karşımıza yüz tanıma özelliği ile üreteceği Smart Door Lock Pro ürününü çıkarmaya hazırlanıyor.


Bakınız = Xiaomi iPhone 12 İçin 20W Hızlı Şarj Cihazı Üretti


XİAOMİ WEİBO'DA SMART DOOR LOCK PRO'YU PAYLAŞTI

Xiaomi Smart Door Lock Pro, aslında durduk yere ortaya çıktı diyemeyiz. Çünkü, Xiaomi resmi Weibo hesaplarından bir tanesi olan Xiaomi Smart Life üzerinde Smart Door Lock Pro'ya dair bir poster paylaşıldı. Bu paylaşılan gönderi sonrasında görenler elbette kapı kilidi olduğunu çok rahat bir şekilde anlayabilecektir. Tamam kapı kilidi oluğu anlaşılıyor fakat posterde dikkatlerden kaçmayan bazı özellikler karşımıza çıkmaktadır. Bu özelliklerden bir tanesi de zil tuşuna basıldığında Face ID tarama özelliğine benzer bir özellik ile yüz tanıma özelliğinin sunulacak olduğu bekleniyor. Tabi bu sadece poster üzerinde görülen bir düşünce olduğu ve Xiaomi tarafından henüz net bir bilgi paylaşımı olmadınız da belirtmek isteriz.


XİAOMİ SMART LOCK PRO NE ZAMAN TANITILACAK?

Şuanda her ne kadar net bir bilgi olmasa da beklenilen ve işaret edilen tarih bugün yani 4 Kasım günü olduğu tahmin ediliyor. Yüz tanıma sistemine sahip olması beklenen Smart Door Lock Pro, 4 Kasım tarihinde olmasa da Kasım ayı içerisinde muhtemelen tanıtılacaktır. Bakalım Teknoloji çağının verdiği muhteşem özelliklere Xiaomi yeni bir özellik daha ekleyip, kapı kilidi için yüz tanıma özelliği de sunacak mı? Xiaomi Smart Door Lock Pro tanıtımı yapılır yapılmaz sizlere yeni bir konu içerisinde Smart Door Lock Pro özellikleri hakkında daha detaylı bilgiler sunacağız. Takipte kalınız..


İlgili Konular

1- Xiaomi Mi Mix 3 Çift Ön Kamerasıyla Fotoğrafları Ortada Dolaşıyor

2- Xiaomi Mi 8 Explorer Edition Piyasaya Zehir Gibi Giriş Yaptı

3- iPhone 12 Mini Özellikleri - İPhone 12 Mini Türkiye Fiyatları


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..