Nimiq Coin Geleceği? NIM Coin Yorum Analiz! - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

7 Şubat 2022 Pazartesi

Nimiq Coin Geleceği? NIM Coin Yorum Analiz!

Nimiq Coin Geleceği? NIM Coin Yorum Analiz!

Nimiq coin geleceği
proje bazlı olarak bakarsak gerçekten kaliteli bir yapıya sahip olduğunu görmek mümkün. Peki Nimiq coin kaç TL? Nimiq coin hangi borsada alınır? İşte NIM coin yorum ve analiz.

Kendine ait bir altyapısı olan Nimiq coin geleceği ne olacağı merak ediliyor. Özellikle BSC ve Ethereum tabanlı coinlere istisnaden daha az işlem ücreti alınması Nimiq coini ilgi çekici kılıyor. Peki Nimiq coin kaç TL? Nimiq coin hangi borsada? İşte Nimiq coin analiz, yorum ve haberleri..

Nimiq Coin Nedir ve Kimin?

Nimiq coin nedir ve kimin diye incelediğimizde websitesinde yer alan bilgide, “Nimiq, bazıları tarafından kurulan, birçok kişi tarafından geliştirilen ve hiçbirinin sahibi olmadığı, kar amacı gütmeyen ve açık kaynaklı bir projedir.” ifadeleri yer alıyor. Yine NIM coin websitesinde yer alan bilgide, “Ödün vermeyen ademi merkeziyetçilik, açık kaynak ve basitliğe güçlü bir odaklanma Nimiq’in taahhütleridir. Çok uluslu ve teknoloji odaklı bir ekip tarafından geliştirilen topluluk odaklı bir projedir.

Nimiq Coin Hangi Borsada Alınır?

Nimiq coin hangi borsada alınır diye baktığımızda şuan için KuCoin, CoinEx, AscendEx(Bitmax) gibi borsalardan NIM coin alım-satın yapabiliyorsunuz.

Nimiq Coin Kaç TL?

Nimiq coin kaç TL olduğu ise şuan için 0.04327 TL olarak işlem görüyor. Dolar bazlı baktığımızda ise 0.003120 dolar olarak işlem görüyor.

Nimiq Coin Yorum

Nimiq coin yorum, proje bazlı olarak gayet iyi bir projesi olduğu ön görülen NIM coin, kendine ait soğuk cüzdanlar oluşturma imkanı sağlıyor. Bu sayede hem Nimiq coin hem de Bitcoin alımı yapabiliyorsunuz. Şuan için 1 Nimiq 4 kuruş yapıyor fakat ilerleyen zamanlarda daha iyi yerlere gelebileceği ön görülüyor.

Nimiq Coin Analiz

Nimiq coin analiz, daha önce 0.009 dolar seviyesinin üzerine çıkmayı başaran NIM coin, şimdiler hem doların düşmesi hem de kripto para piyasasında olan düşüş nedeniyle de büyük bir düşüş yaşadı.

Nimiq coin web sitesine buraya tıklayarak ulaşabilir ve NIM coin hakkında daha günce bilgilere ulaşabilirsiniz.

İlgili Konular

NOT: Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Konu içerisinde yazan herhangi bir bilginin doğruluğu konusunda Kurgu Gücü sitesi garanti ve yatırım tavsiyesi vermez. Yapacağınız tüm işlemleri kendi isteğinizle yaptığınızı Kurgu Gücü sitesinin konu içerisinde verdiği bilgilerden doğacak olan hukuksal da dahil olmak üzere sorunlardan sorumlu olmadığını unutmayınız. Yapacağınız her işlemi kendi isteğinizle yaptığınızı ve Kurgu Gücü sitesinin yatırım tavsiyesi vermediğini unutmayınız. Kripto paralar arz ve talep ilişkisine göre hareket ettiği için elinizdeki parayı kaybetme riskinizin olduğunu bilerek hareket etmeniz gerektiğini unutmayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..